Nederlag i Nordjylland

Det blev desværre ikke til point i Pandrup søndag eftermiddag, da HB Køge gæstede Jammerbugt.

I en tæt kamp hvor målene væltede ind i begge ender, trak hjemmeholdet til sidst det længste strå i form af en 4-3-sejr og de tre point.

“Det er skuffende. Ekstremt skuffende. Det var en vigtig kamp, og en kamp vi aldrig nogensinde måtte tabe. Men vi lukker fire mål ind, og så er det selvfølgelig utrolig svært at vinde en fodboldkamp,” sagde First Team Coach Lars Jacobsen efter kampen.

HB Køge stillede med to debutanter i startopstillingen i form af Maxilimilian Sauer og Marko Stamenic, mens Joachim Rothmann, der debuterede med en scoring i 2-2-kampen imod Vendsyssel inden landskampspausen, ledte angrebet.

HB Køge tog føringen efter 24 minutter, hvor Pierre Larsen dukkede op tæt under mål og sendte netop Joachim Rothmanns tværaflevering op i nettaget. Generelt voldte han Jammerbugt problemer i indledningen af opgøret, men trods evnen til at komme frem til afslutninger blev det ikke til scoringer fra hans fødder i dag.

I stedet svarede hjemmeholdet igen små ti minutter senere. Efter et langt indkast og en masse folk foran Oskar Snorre lille felt, lykkedes det hjemmeholdets Mads Larsen at prikke udligningen ind. Og ikke mange minutter senere gik det igen galt. Et højt frisparksindlæg fra hjemmeholdet sejlede over alt og alle – bortset fra hjemmeholdets Bardhec Bytyqi, som kontrolleret afsluttede til 2-1.

HB Køge svarede dog igen lige inden pausen, hvor Casper Jørgensen dukkede op og fuldendte et flot udført angreb sat op af Mike Jensen og Nicholas Marfelt. Stillingen var derfor 2-2 efter en første halvleg fyldt med nærkampe og chancer.

Lige så voldsomt som kampens første halvdel sluttede, ligeså hidsigt startede de sidste 45 minutter. Efter bare to minutter var debutanten Sauer uheldig, da et forsøg på at sparke et indlæg ud til hjørnespark i stedet endte i eget net. Dumt og ærgerligt set med blå/sorte briller.

Der skulle dog ikke gå mange øjeblikke inden stillingen igen var udlignet.
Denne gang dukkede Mike Jensen op på kanten af feltet, og hans afrettede afslutning snød akkurat hjemmeholdets keeper tilpas nok til, at bolden kunne hoppe ind ved den fjerneste stolpe.

Alt lige – og så var det som om kampen stagnerede en anelse. Stilstanden varede indtil midtvejs i halvlegen, hvor Jammerbugt fik tilkæmpet sig et straffespark, som Christian Rye omsatte sikkert.

I kampens slutning satsede køgenserne selvfølgelig for at komme tilbage, og det skabte nogle løse chancer i begge ender. Ingen af dem kastede dog mål af sig, og derfor endte det med et skuffende 4-3-nederlag i Nordjylland.

“Vi skaber masser af chancer og vi kan også godt lave flere mål, så den del er positivt. Men vi forærer mål væk i et omfang, som man ikke må på det her niveau. Så kan man simpelthen ikke få point i en fodboldkamp. Det prøver vi selvfølgelig på at træne på at forhindre. Det er gentagelser, gentagelser, gentagelser af, hvad vi kan og ikke kan gøre i vores eget felt,” sagde Lars Jacobsen efter kampen.

Capelli Sport