Nederlag i topkamp

Lørdag eftermiddag var der topkamp på programmet, da HB Køge gæstede Kvindeligaens nummer to fra Brøndby IF. Før topopgøret var HB Køge foran med syv point i tabellen, men det blev der altså lavet om på, da rivalerne hev en 3-1-sejr hjem.

Det var ellers et HB Køge hold, der fik skabt flere store chancer i første halvleg, hvor blandt andet den målfarlige topscorer Cecilie Fløe får sendt et farligt skud afsted, som desværre praller af på stolpen. Kort før pausen er det dog Brøndbys Nea Lehtola, der får hamret hjemmeholdet foran 1-0 på et flot langskud.

I anden halvleg er Cecilie Fløe på pletten igen – denne gang får hun på et flot opspil fra Regan og Pokorny headet bolden i målet og kan således udligne til 1-1. Det lignede her et HB Køge-hold, der var tilbage i kampen, men Brøndby ville det ikke sådan, der blot to minutter efter kunne Brøndby udbygge føringen til 2-1. Et par minutter senere får Brøndby tildelt et straffespark, som deres anfører Nanna Christiansen sikkert sender ind under overliggeren. Brøndby kunne dermed juble over en 3-1-føring, der også endte med at blive det endelige resultat.

Trods nederlaget er HB Køge stadig i front i tabellen med fire point ned til Brøndby. Næste kamp er mod ligaens nummer tre fra Fortuna Hjørring d. 29. april.


Brøndby IF 3 – 1 HB Køge
1-0 Nea Lehtola (45. min)
1-1 Cecilie Fløe (58. min)
2-1 Beatrice Persson (60. min)
3-1 Nanna Christiansen (63. min)

HB Køge startopstilling
1. Bridgette Skiba
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
6. Kelly Fitzgerald
8. Emma Regan
10. Maddie Pokorny
13. Cecilie Fløe
18. Beate Marcussen
22. Matilde Lundorf
26. Mie Leth Jans
44. Emma Færge

Indskiftninger
Alberte Vingum for Bridgette Skiba (19. min)
Sarah Jankovska for Kelly Fitzgerald (46. min)
Yujie Zhao for Beate Marcussen (64. min)
Nicole Kozlova for Emma Regan (75. min)
Daisy Cleverley for Selma Svendsen (75. min)

 

Capelli Sport