Nederlag mod Kolding IF

Efter sidste uges sene positive comeback mod Næstved måtte HB Køges NordicBet Liga-hold gå skuffede fra banen torsdag aften efter et 0-1-nederlag mod Kolding IF.
Gæsterne lykkedes gennem størstedelen af opgøret med at få spillet over på deres præmisser – det betød mange lange bolde og tonsvis af andenbolde, som oprykkerne også var bedst til at få noget ud af. Alligevel blev det en ganske chancefattig omgang i begge ender af banen, og de få chancer der kom, var Koldingenserne altså gøre rigtigt farlige. Efter 13 minutters kom de således tæt på med et forsøg på stolpen, og 10 minutter inde i anden halvleg lykkedes det dem så også at få bugseret en af de høje bolde i mål.

Ikke lang tid efter modtog gæsternes Dalton Wilkins sit andet gule kort, og så kunne HB Køge ellers presse på i den sidste halve time af kampen, når ellers bolden var i spil. Tættest på en udligning kom indskiftede Youssef Dhaflaoui ad et par omgange, men de helt store målchancer og også målet udeblev. Derfor kunne gæsterne tage hjem med de tre point.

HB Køge 0-1 Kolding IF
0-1 Mike Vestergård (55. min)

HB Køge startopstilling
1. Sebastian John
2. Marcus Mustac Gudmann
4. Nemanja Cavnic
6. Janus Seehusen
7. Mike Jensen
8. William Madsen
10. Christian Tue
14. Jubril Adedeji
15. Efe Bayrak
19. Erkan Semovski
24. Casper Jørgensen

HB Køge indskiftninger
Youssef Dhaflaoui for Christian Tue (59. min)
Ifenna Dorgu for Erkan Semovski (76. min)
Niklas Jakobsen for William Madsen (90. min)

NordicBet Liga, 9. spillerunde
Torsdag d. 14. september 2023, 19.00
1018 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport