Nederlag til Hvidovre: “Stor skuffelse”

Kl. 14.00 blev der fløjtet op på et solskins- og menneskefyldt Capelli Sport Stadion, da HB Køge spillede sæsonens første hjemmebanekamp mod gæsterne fra Hvidovre. Det skulle dog ikke ende som ønsket, og HB Køge tabte kampen med 0-3.

Fra start af sad Hvidovre på spillet og efter 26 minutters spil kom Hvidovre foran på et selvmål. Den dårlige start blev kun værre 10 minutter senere, da HB Køges Mike Jensen blev udvist. Med en mand i undertal så det svært ud for HB Køge, og Hvidovre udbyggede føringen kort før pausefløjtet på et langskud af Martin Spelmann til pauseresultatet 0-2.

Fra anden halvlegs start kom unge Marius Elvius og William Madsen på banen, og de erstattede Oscar Buch og Bruninho. I en anden halvleg, hvor HB Køge stod kompakt med en mand i undertal. I løbet af kampen kom flere unge kræfter i spil i form af Janus Seehusen og Christian Toftdahl. Efter 81 minutter kom Hvidovre på 0-3 efter en hjørnesparkskombination, der også blev slutresultatet.

“Det er selvfølgelig en stor skuffelse. Jeg tror, at det er én af de kampe, hvor vi alle sammen må kigge indad. Det gælder os alle sammen, og se på hvad vi kunne have gjort anderledes. Fra start af lignede det en af de dage, hvor vi ikke ramte niveau. Derudover sker der også nogle omstændigheder, der ikke gør tingene lettere og vi skal spille i undertal. Så i bund og grund en rigtig skidt kamp fra vores side. Der var ellers dækket op til det helt store med en masse mennesker på stadion, og det håndterede vi ikke godt nok. Vi var næstbedst stort set hele kampen”, udtalte First Team Coach Lars Jacobsen efter kampen.

Effiong Nsungusi blev kåret til kampens spiller og i alt havde 1.925 taget turen forbi Capelli Sport Stadion. Næste kamp er søndag d. 8 august, når Hobro gæster Capelli Sport Stadion kl. 13.30.

Capelli Sport