Netværk, der virker

Et erhvervsnetværk kan hjælpe din virksomhed hurtigere gennem hårde tider. Et godt netværk kan udover ordrer i bogen også hjælpe med værdifuld sparring og viden, som kan bruges på vejen mod at komme på ret kurs igen. Det er derfor vigtigt at pleje og fastholde sit netværk – også i svære tider.

Når verden forandrer sig, og omsætningen falder bør man fastholde og måske endda i endnu højere grad aktivere sit netværk, end man har gjort tidligere. Deltage i flere netværksarrangementer og sparre med andre erhvervsdrivende, der står i samme situation. Det kan være med til at sikre, at man kommer godt – og hurtigere – ud på den anden side af krisen.

I HB Køge oplever man en stærk opbakning fra klubbens mange partnere. I salgsafdelingen er der travlt, og der indgås løbende aftaler om forlængelser af partnerskaber, der er partnere der øger engagementet, mens også nye virksomheder støder til og bliver en del af klubbens erhvervsnetværk.

“Vi har mødt overvældende opbakning fra vores mange partnere, og vi har den seneste tid forlænget et hav af aftaler. Både aftaler på samme niveau som hidtil, men vi har også set flere virksomheder, der har valgt at øge investeringen og opgradere engagementet i NETVÆRKET. Det er vi meget taknemmelige over for, og det gør os stolte og siger noget om, at også de erhvervsdrivende er meget tilfredse med det produkt, vi tilbyder. Det er også noget der forpligter, og vi glæder os til at betale tilliden tilbage”, fortæller Andreas Simonsen, der er salgsansvarlig i HB Køge.

I HB Køge driver man regionens stærkeste erhvervsnetværk, NETVÆRKET, der pt. har i omegnen af 230 medlemsvirksomheder fra alle brancher. Virksomhederne inviteres løbende over hele året til en lang række netværksarrangementer, og der er noget for enhver smag. Arrangementerne spænder bredt fra virksomhedsbesøg, morgen- og frokostnetværk, fyraftensmøder og andre typer af netværksarrangementer, og i efteråret 2020 er der allerede planlagt en række nye og spændende arrangementer for klubbens partnere. Som medlem af NETVÆRKET er der derfor rig mulighed for at pleje, aktivere eller udvide sit netværk.

“Det er jo aldrig for sent at træde ind i et erhvervsnetværk, og vi har i mange år vist, at vi kan drive et netværk, der virker. Vi har rigtig godt gang i aftalerne i øjeblikket, men vi har altid plads til flere medlemmer. Vores erhvervsnetværk åbner dørene til et rigtig stærkt netværk, som kan gøre en forskel i rigtig mange virksomheder – også i hårde tider”.

Vil du og din virksomhed høre mere om NETVÆRKET, så kontakt:
Andreas Simonsen / AS@HBKoge.dk / 81 72 84 41
Per Ejrup / PE@HBKoge.dk / 51 14 29 46
Brian Romme / Romme@HBKoge.dk / 20 94 03 34

 

Kommende arrangementer i HB Køge og NETVÆRKET

Go’ Morgen NETVÆRKET hos STC / Køge Havn
Onsdag den 2. september kl. 7.00

Kick-Off – Gjensidige Kvindeligaen / HB Køge – Fortuna Hjørring
Lørdag den 5. september kl. 13.00

Frokost NETVÆRKET på Capelli Sport Stadion
Onsdag den 9. september kl. 12.00

PreMatch – NordicBet LIGAEN / HB Køge – Hvidovre IF
Fredag den 11. september kl. 17.30

“3. tirsdag…” hos Vallø Golfcenter i samarbejde med Køge Bilby
Tirsdag den 15. september kl. 14.30

Go’ Morgen NETVÆRKET hos DreistStorgaard
Onsdag den 24. september kl. 7.00

// Brug NETVÆRKET – og NETVÆRKET bruger dig //

 

Capelli Sport