shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

NETVÆRKET til lokalopgør i Madrid

HB Køge og NETVÆRKET skulle i starten af februar være rejst til Milano på Netværkstur og have oplevet lokalopgøret mellem Inter og Milan, den tur måtte aflyses pga. COVID-19. Nu er der fundet en ny destination og dato for Netværkstur 2022.

NETVÆRKET rejser til Madrid
Dette års Netværkstur i samarbejde med Travel Sense går fredag den 6. maj til den dejlige spanske hovedstad Madrid. Her venter Hotel Room Mate Macarena – Gran Vía (4-stjernet) med flot rooftop og pool. På Netværksturen vil der være en masse fælles netværksaktiviteter undervejs.

Som traditionen byder vil der være netværksmøder og andre B2B arrangementer foruden restaurantbesøg og det store lokalbrag i La Liga mellem Atletico Madrid og Real Madrid på Stadion Wanda Metropolitano fra 2017, hvor man kan opleve verdensstjernerne som Griezmann, Benzema og ikke mindst danske Daniel Wass.

Der vil være tid til at netværke på kryds og tværs, og der forventes som de tidligere år en totalt udsolgt tur.

”Vi forventer at mere end 50 personer deltager i netværksturen til Madrid, og vi glæder os til endnu en tur med masser af muligheder for at netværke, oplevelser og et brag af et lokalopgør mellem to kæmpe klubber,” udtaler HB Køges Brian Romme, der har ansvaret for netværksturen og programmet i Madrid i tæt samarbejde med Rejsebureauet Travel Sense.

Tidligere har HB Køge og NETVÆRKET besøgt storbyerne Nice, Athen, Lissabon, Barcelona, Rom, Madrid, Malaga, Paris, Antalya og Amsterdam.