Ni danske svaner landsholdsudtaget

De fleste af dem er kun lige vendt hjem fra træningslejr i Spanien – men nu kan de altså godt pakke tasken igen og sætte sig på et fly tilbage mod det spanske igen.

Kvindelandsholdet
Både Alberte Vingum og Cornelia Kramer er således en del af den danske A-landsholdstrup, der i dag blev udtaget til træningslejr i Marbella fra d. 19-29. februar. Sammen med FC Nordsjællands Amanda Brunholt er de to HB Køge-spillere de eneste spillere fra Gjensidige Kvindeliga i landstræner Andrée Jeglertz’ trup.

Til gengæld venter der Vingum og Kramer et gensyn med et par kendte ansigter i form af de tidligere HB Køge-spillere Emma Færge og Isabella Obaze, som også er en del af landsholdstruppen.

Træningslejren, der foregår i Marbella, byder undervejs på en testkamp mod Østrig.

Det er anden gang Cornelia Kramer er udtaget for det danske A-landshold, efter hun første gang var med i december måneds Nations League-kamp mod Island. Alberte Vingum har tidligere været udtaget til tre danske A-landskampe.

U23-landsholdet
Samtidig er Cecilie Fløe, Signe Markvardsen og Vibeke Andersen blevet udtaget til U23-landsholdets testkampe imod Holland og Sverige. Også de kampe spilles i næste uge i Spanien.

Cecilie Fløe står noteret for fem U23-landskampe og Vibeke Andersen for seks, mens det er første gang Signe Markvarsen er udtaget til holdet. Ligesom de to andre har hun dog tidligere optrådt for U19-landsholdet.

U19-landsholdet
Netop det danske U19-landshold har HB Køge denne gang fået to spillere udtaget til. Emilie Møller og Maja Hagemann skal således også en tur til spanien, hvor der ligeledes venter en træningslejr og testkampe mod Sverige og Holland.

Også på det færøske U19-landshold kommer HB Køge i øvrigt til at være repræsenteret, da Anna Brændstrup er blevet udtaget til en mini-træningslejr for dem i næste weekend.

U17-landsholdet
Slutteligt er Emilie Luplau og Laura Sehested blevet udtaget til U17-landsholdets samling i Marbella, hvor der skal spilles to testkampe mod Norge.

Stort held og lykke til dem alle.

Capelli Sport