Ni HB Køge-spillere i landsholdsaktion

Hele ni HB Køge-spillere har i løbet af de seneste uger været til samling med deres respektive landshold. Nu har de alle været i aktion – og vi har herunder samlet et overblik over deres optrædender.
Daisy Cleverley, New Zealand, A-landshold
Midtbanespilleren og landsholdskollegaerne spillede i alt tre venskabskampe. Først mod Portugal og siden to gange mod Argentina, og der var masser af spilletid til Cleverley undervejs.
I opgøret mos Portugal startede Cleverley dog på bænken, og blev indskiftet efter 70 minutter ved stillingen 4-0 til Portugal.
I de følgende kampe var Cleverley dog i startopstillingen, og der blev til henholdsvis 74 og 79 minutter til to smalle nederlag mod Argentina.
Yujie Zhao, Kina, A-landshold
HB Køges kinesiske A-landsholdsspiller fik de første 45 minutter af Kinas møde med Sverige. Et opgør som Sverige vandt 4-1.
I Kinas anden venskabskamp var der desværre ikke spilletid til Zhao. Her havde der ellers været mulighed for et interesant møde med Irland og med den tidligere HB Køge-anfører Kyra Carusa på banen i de sidste 15 minutter.
Andrea Norheim, Norge, U23-landshold
HB Køges norske forsvarsspiller Andrea Norheim startede på bænken da Norge tørnede sammen med Portugal, men efter 87 minutter og ved stillingen 1-1 blev Norheim sendt i aktion.
Og det skulle vise sig at være en klog beslutning af den norske landstræner. I første minut af kampens overtid sendte Norheim nemlig bolden i nettet. Målet blev dog underkendt, men tre minutter senere var Norheim igen på pletten efter en dødbold, og så endte opgøret altså med en sen norsk sejr og Norheim som matchvinder.
Emma Færge, Selma Svendsen og Cecilie Fløe, Danmark, U23-landshold
Alle tre HB Køge-spillere var i startopstillingen da der danske U23-landshold tørnede sammen med Finland i den første af to indbyrdes venskabskampe. Og der var godt med succes allerede tidligt i kampen. Allerede i kampens første minut sparkede Cecilie Fløe nemlig Danmark foran med 1-0 i kampen, der endte 1-1.
Fløe spillede de første 63 minutter, Selma Svendsen blev skiftet ud efter 68 minutter, mens Emma Færge fik fuld spilletid.
I den anden kamp mod Finland var Færge igen i startopstillingen, men her måtte hun desværre tidligt forlade banen efter to gule kort.
Selma Svendsen og Cecilie Fløe kom ikke i aktion. Også denne kamp endte 1-1. Denne gang var det med Isabella Obaze som dansk målscorer.
Alberte Vingum, Danmark, U19-landshold
HB Køge-keeperen fik fuld spilletid i U19-landsholdets to kampe mod store fodboldnationer som Frankrig og Italien.
Efter 1-1 i den første kamp mod Frankrig endte det i opgøret mod Italien med en flot sejr på 3-1.

Alle ovenstående spillere, der fast er en del af HB Køges førsteholdstrup, har efter kampene tilsluttet sig holdets træningslejr i Tyrkiet.

Emilie Juul og Emilie Møller, Danmark, U17-landshold
Slutteligt var et par af klubbens ungdomsspillere også i landsholdsaktion. Der var landsholdsdebut til keeper Emilie Møller og fuld spilletid til både hende og Emilie Juul da U17-landsholdet mødte Holland over to kampe.
Det første opgør endte 1-1 i ordinær tid, mens Danmark endte med at vinde efter straffesparkskonkurrence. I straffesparkskonkurrencen var Emilie Juul blandt målscorerne, mens Emilie Møller reddede det afgørende hollandske spark.
I andet indbyrdes opgør endte der med hollandsk 2-0-sejr, men altså med masser af spilletid til begge HBK-spillere.
Capelli Sport