Nicklas P. efter Hobro-nederlag: “Vi er mega skuffede”

Det blev ved lige ved og næsten for HB Køge i dagens NordicBet Liga-opgør imod Hobro IK. Svanerne jagtede oprejsning efter sidste uges store nederlag mod B.93 og på mange måder fortjente dagens præstation da også at kaste noget af sig – det blev det bare ikke til, da gæsterne var skarpest og fik puttet bolden to gange i mål i slutningen af opgøret.

“Jeg er pisse ærgerlig. Især på drengenes vegne. De havde fortjent at få mere ud af kampen. Jeg synes, de gør stort set alle de ting, vi har bedt dem om. De spiller som vi har trænet hele ugen – skarpt, fokuseret og med hårdt arbejde. Langt hen ad vejen synes jeg, vi var bedre end Hobro. Så det er selvfølgelig ærgerligt at sidde her med 0-2. Men jeg er mest ærgerlig på drengenes vegne, de havde fortjent et bedre resultat,” siger cheftræner Nicklas Pedersen efter kampen.

Hans forklaring på, hvorfor det alligevel endte med at gå, som det gik, er simpel. Der var skarphed til forskel.

“Vi har nogle fine chancer, som vi ikke får afsluttet ordentligt. Og så har vi optræk til mange flere, hvor vi lige mangler den sidste pasning eller førsteberøring. Den samme skarphed manglede Hobro desværre ikke. De scorer, mens vi føler, vi har kampen under kontrol og mest selv presser på for den afgørende scoring. Ja, så kunne vi frygte, at vi ville gå helt ned til sidst, som vi gjorde imod B.93, men det synes jeg på ingen måde vi gjorde, selvom det også var mod slutningen af kampen Hobros mål kom. Jeg synes, vi arbejdede videre og vores indskiftere gjorde det godt. Dorgu kom ind og var farlig, Niklas kom ind og gjorde det godt, det samme kan man sige om Silas og Tobias. Så der er en masse positivt at tage med videre, selvom vi er mega skuffede lige nu,” siger Nicklas Pedersen.

Nu venter der blot et par dages restitution inden en af sæsonens på papiret sværeste kampe spilles onsdag aften. Her møder HB Køge oprykningskandidaterne fra Sønderjyske på udebane. Men selvom det endte med et nederlag i søndagens kamp, er cheftræneren overbevist om, at hans spillere kommer til at gå ind til det opgør med fornyet selvtillid.

“Drengene ved, at de har spillet en god kamp. Det giver noget selvtillid. Sønderjyskes udgangspunkt er måske lidt mere offensivt end Hobros, så det kan være vi får lidt mere plads til at bryde igennem. Og så skal vi bare vise den skarphed oppe foran. Så tror jeg også, vi kan tage noget med hjem fra Haderslev på onsdag,” slutter Nicklas Pedersen.

Midtugekampen fløjtes i gang klokken 19.00 på Sydbank Park i Haderslev. Opgøret TV-transmitteres på TV3 Sport og Viaplay, mens man som sædvanlig selvfølgelig også kan blive opdateret under kampen på klubbens Instagram-profil.

Capelli Sport