Nicklas P. efter Horsens-nederlag: En lortefølelse

“Jeg står med en lortefølelse.”

Så klart var budskabet fra en frustreret HB Køge-cheftræner Nicklas Pedersen efter 4-1-nederlaget mod AC Horsens fredag aften. En kamp hvor Horsens var meget effektive – og hvor HB Køge var det modsatte.

“Jeg synes, det er en kamp vi godt kan vinde, selvom det ender med et stort nederlag. Men når vi kigger på chancerne, expected goals og så videre, så er vi godt med – ja, faktisk bedre end Horsens i kampen. De redder blandt andet nogle stykker på stregen. Men når vi forsvarer som vi gør, så er det svært at vinde fodboldkampe. De må ikke score fire mål i en kamp som den her. Det er jeg virkelig ærgerlig over, at de får lov til,” fortsætter han.

Kampen var et møde mellem ligaens hhv. yngste og ældste hold – og cheftræneren hæftede sig ved modenheden i de afgørende situationer hos AC Horsens-spillerne.

“Horsens-spillerne viste, at de vidste hvad der skulle til. De forsvarede med hjertet, det må man give dem. Det kan de. De kaster sig ind foran boldene inde på stregen og gør alt for at holde den ude. Det kunne vi godt have brugt i dag – noget af den samme fandenivoldskhed i defensiven. For det var for nemme mål de fik,” siger han.

Nicklas Pedersen trøster sig ved, at holdet allerede har vist en god evne til at rejse sig fra skuffelser flere gange i sæsonen. Senest med comeback-sejren over Næstved to spillerunder tidligere.

“Det gode er, at vi har vist, at vi altid kan rejse os igen. Vi har et ungt hold med masser af gåpåmod.Vi har fået nogle tæsk undervejs, men vi har vist, at vi kan komme tilbage igen. Og det er heller ikke første gang i sæsonen, at vi har tabt en kamp, som vores spil ikke berettigede til at tabe. Så vi glæder os over de dele af det spillemæssige, der fungerer og arbejder selvfølgelig videre med de ting, der ikke gør,” slutter Nicklas Pedersen.

I HB Køges næste kamp venter endnu en svær opgave, når oprykningskandidaterne fra Sønderjyske gæster Capelli Sport Stadion næste fredag.

Capelli Sport