Nicklas P.: Er ved at sprænge i luften

Et 2-1-nederlag mod storfavoritterne fra AaB. På papiret ganske hæderligt, men HB Køge-cheftræner Nicklas Pedersen ærgrede sig alligevel gul og grøn i snevejret på sidelinjen af Capelli Sport Stadion undervejs. For hans hold spillede en flot kamp, men blev altså ikke belønnet selvom der var fint med chancer til at finde en udligning mod kampens slutning.

“Jeg står derude og er ved at sprænge i luften. Jeg ved jo godt, at drengene gør alt hvad de kan derinde, så det er bare vildt ærgerligt, at det ikke lykkedes. Men jeg må sige, jeg er stolt af den kamp og især den anden halvleg, vi leverede. I dag skulle vi have haft point, når man kigger på, hvordan de 90 minutter forløb. Det fik vi ikke og det er selvfølgelig ærgerligt, men jeg synes virkelig der er noget at bygge videre på og det giver os en god følelse af optimisme og af, at vi har masser af kvalitet,” siger cheftræneren efter årets sidste NordicBet Liga-kamp.

AaB vandt det første indbyrdes opgør mellem de to hold med 2-0 i Aalborg tidligere på efteråret – og kampbilledet var på mange måder det samme i opgøret i Køge søndag eftermiddag, omend svanerne kom noget tættere på point denne gang.

“Vi startede kampen godt. De første 25 minutter spiller vi fint uden at blive rigtigt farlige, men vi har trods alt et forsøg på stolpen. Med lidt held var den gået ind. Så må vi bare sige, at AaB ikke skulle bruge særlig mange chancer for at score to mål. Det skulle de heller ikke i det omvendte opgør, og det er den største forskel på de to hold,” siger Nicklas Pedersen inden han vender fokus mod dén anden halvleg, hvor HB Køge fik bragt spænding ind i opgøret med en reducering og hele vejen igennem pressede på for en udligning.

“Men jeg må rose drengene for at have troen på det og gå ud og levere så god en anden halvleg. Jeg synes virkelig vi var gode de sidste 45 minutter. Vi får lagt tryg på dem og det viser jo også, hvor stort potentiale der er i den trup her. Husk vi stillede med den yngste startopstilling i 1. divisions historie i dag. Men det er jo lidt den samme historie, som vi har kunnet fortælle flere gange i sæsonen. Vi skulle have været skarpere i de afgørende situationer og så havde vi haft mange flere point lige nu,” slutter han.

Det ligger fast, at Nicklas Pedersens mandskab overvintrer på NordicBet Ligaens 10. plads. Torsdag spiller holdet en testkamp mod B.93 inden det drager på juleferie.

Capelli Sport