Nicklas P.: Glæder os til at komme i kamp

I sidste uge påbegyndte HB Køges herreførstehold træningen og forberedelserne frem mod forårssæsonen i NordicBet Ligaen. Efter otte dage med positive indtryk, er cheftræner Nicklas Pedersen og hans mandskab nu klar til også at komme i kamp – lørdag venter årets første test, når Nykøbing FC lørdag gæster Capelli Sport Stadion.

“Det har set godt ud og nu bliver det dejligt også at komme i kamp. Det vil jo altid være det sjoveste i fodbold, så vi glæder os. Spillerne har set skarpe ud og der har været en rigtig god energi til vores træninger – også selvom nogle af dem har været hårde og de alle sammen er foregået i i minusgrader,” siger cheftræneren og forklarer om sine forventninger til kampen:

“Vi er selvfølgelig stadig meget tidligt i opstarten, så vi kommer både til at dosere spillerne fysiske belastning og prøve lidt forskellige ting af i kampen. Vi forventer ikke, at timingen og alt teknisk nødvendigvis sidder lige i skabet endnu. Men vi skal kunne levere en god og helstøbt indsats, hvor vores spillere ved, hvad de skal gøre med bolden, og hvor vi hænger fornuftigt sammen både offensivt og defensivt.”

23 spillere er udtaget til kampen – heriblandt prøvespilleren Jafar Arias og flere spillere fra klubbens U19-hold – og Nicklas Pedersen forventer, at alle mand kommer i spil i løbet af opgøret.

Dørene åbner klokken 11.30 på Capelli Sport Stadion og opgøret sættes i gang klokken 12.00. Det vil være muligt at købe en varm kop kaffe i Venue Køges loungefaciliteter øverst på hovedtribunen.

Capelli Sport