Nicklas Pedersen overtager U17-holdet

Den tidligere A-landsholdsspiller og udlandsprofessionelle Nicklas Pedersen bliver ny cheftræner for HB Køges U17-hold. Således overtager Pedersen tøjlerne efter den nu tidligere U17-træner, Kenneth Høier, der skal til Brøndby IF. Med tiltrædelsen af den tidligere topangriber får U17-holdet en dedikeret træner, der har prøvet sig selv af på højeste niveau som spiller og har masser at give videre af:

– Nicklas Pedersen er en rigtig lokal dreng, der startede med at spille fodbold i Herfølge Boldklub. Siden har han været mange år i Holland og Belgien, hvor han har spillet på et højt niveau. Vi er meget fortrøstningsfulde og glade for at få Pedersen ind i klubben. Siden i sommers har han hjulpet til med talentarbejdet, hvor han har virket som en del af morgentræningen og den individuelle træning. Jeg er sikker på, at vi har et stærkt team, hvor assistenttræner Asger Vielsted fortsat er en stærk person at have på posten, siger Head of Coaching, Steen Knudsen.

Med 13 landskampe for A-landsholdet og mere end 15 år som professionel fodboldspiller i Danmark, Holland og Belgien er det en rutineret herre, der bliver tilføjet trænerteamet og HB Køges U17-hold.

Spillerne har mandag hilst på Nicklas Pedersen som deres nye træner i forbindelse med det første træningspas efter juleferien forud for forårets første turneringskamp den 29. februar.

Capelli Sport