Nicklas Pedersen: “Stolt af arbejdsindsatsen”

Efter fire nederlag I rap fik HB Køge søndag eftermiddag en smule oprejsning, da det blev til både et point og et clean sheet imod formstærke FC Fredericia hjemme på Capelli Sport Stadion. Gæsterne pressede ellers på i løbet af anden halvleg, men svanerne stod stærkt imod – og netop arbejdsindsatsen var også det mest i øjnefaldende for HB Køge-cheftræner Nicklas Pedersen efter opgøret.

“Jeg er stolt af arbejdsindsatsen. Det er jeg virkelig. Det var godt at se os stå så meget sammen og tage så meget ansvar hver især for, at vi holdt nullet. Alle arbejdede stenhårdt i dag og der var ikke en, der hoppede i redningsbåden. Jeg synes sgu, det var fedt at se,” siger Nicklas Pedersen og uddyber:

“Jeg er med på, at Fredericia var bedst i anden halvleg og pressede på til sidst, men vi forsvarede os godt og vi forsvarede os først og fremmest som et hold. Det kan vi tage med videre, for det er noget vi har efterlyst og ikke er lykkedes med i samme grad i et par af de foregående kampe. Sådan som anden halvleg forløb skal vi selvfølgelig være fint tilfredse med et enkelt point. Men jeg synes også vores første halvleg var rigtig god, og vi burde også have fået scoret.”

Med det uafgjorte resultat blev den negative stime af nederlag altså stoppet og det glæder naturligvis cheftræneren.

“Det er selvfølgelig dejligt. Jeg synes, vi havde fortjent at få mere ud af de sidste par kampe, end vi har fået. Der har været et par kampe, hvor det ikke var godt nok, men eksempelvis kampen herhjemme mod Hobro for en uge siden – den kunne vi lige så godt have vundet. Så det var fortjent og dejligt at vi fik noget ud af kampen i dag. Det var på tide, vi blev belønnet lidt,” siger han.

Undervejs i kampen måtte både Janus Seehusen, Sebastian Larsen og Jubril Adedeji forlade banen i deciderede træthedsudskiftninger, og det er ifølge cheftræneren også i det lys, kampens sidste halve times spil skal ses. Her dominerede FC Fredericia, mens HB Køge lukrerede mere på omstillingsmuligheder.

“Vi har haft et hårdt program. Dels har vi mødt nogle modstandere, der alle har startet sæsonen stærkt, dels havde Sønderjyske to dages ekstra hvile i forhold til os selv os inden vi mødte dem og Fredericia har haft en ekstra dag i forhold til os inden kampen i dag. I forvejen er vi skadesramte og har ikke rækkens bredeste trup, så det har gjort ondt på os. Flere af vores spillere gik også ud trætte i dag og vi måtte skifte ud tidligere, end vi egentlig havde lyst til. Men jeg er ret stolt af, hvordan vores indskiftede og unge drenge kommer ind og gør det,” siger Nicklas Pedersen, der kan glæde sig over, at der nu er hele otte dage til næste opgør.

Mandag d. 4/9 venter således en udekamp imod rivalerne fra Næstved Boldklub i det, der er udpeget som næste rundes TV-kamp. Derefter venter 2. runde-pokalkampen mod Ringsted IF torsdag d. 7/9 inden en landskampspause sætter en midlertidig stopper for svanernes hidsige kampprogram.

Capelli Sport