Nicklas Pedersen: Vi får plads

Tre nederlag i træk har det med at slide på optimismen. Men HB Køges cheftræner Nicklas Pedersen er et helt andet sted. Før aftenens kamp mod Sønderjyske udstråler han positive vibrationer.

”Jeg er meget tilfreds med vores præstation i søndags mod Hobro. Vi spiller i 70 minutter virkelig fin fodbold. Vi hænger sammen som hold. Sætter os på kampen og modstanderen. Vi ender med at tabe, og det er der ingen af os, der bryder os om. Men bundlinjen er, at vi spillede en god kamp,” siger Nicklas Pedersen.

”Vi havde flere chancer til at lave mål i den kamp. Vi var uskarpe i de afgørende situationer foran modstanderens mål. Og så synes jeg også, at vi bør gøre det bedre på banens sidste tredjedel. Når vi møder Sønderjyske i aften, får vi formentlig lidt mere plads. Det skal vi være bedre til at udnytte.”

”Sønderjyske er også en af mine favoritter til oprykning. Holdet er kommet i gang med sæsonen, og jeg forventer, at vi bliver presset. Men hvis vores ”lokale” midtbane med Janus, Casper og William igen arbejder ligeså stenhårdt som mod Hobro, er vi slet ikke uden chancer. Vi er alle klar over, at vi skal ramme vores top-niveau for at få point med hjem. Vi har spillet fem kampe, og hvis man ser bort fra opgøret mod B93, kan vi kun være stolte over de præstationer, vi har leveret.”

Der er kick-off i Haderslev i aften kl 19:00. Kampen kan ses på Viaplay og TV3 Sport. Der er optakt fra kl 18:30.

Capelli Sport