Nicklas Pedersen: “Vigtige minutter i benene”

HB Køge havde tirsdag aften besøg af FC Helsingør i sommerens første træningskamp. Kampen endte med en 2-1-sejr til Nicklas Pedersens mandskab, og efter kampen satte cheftræneren ord på opgøret.

“Det er en ret rodet kamp, men det havde jeg egentlig også regnet med, i og med at det er vores første kamp, og ingen spillere skulle spille mere end 60 minutter. Det betød, at vi måtte lave udskiftninger over tre gange, og der var nogen der var nødt til både at blive taget ud og komme ind igen senere. Og det synes jeg godt, at man kunne se på kampbilledet. Det blev lidt rodet, og kampen fik ikke rigtig lov til at sætte sig”.

“Der var også nogle gode ting. Vi laver et rigtig, rigtig flot mål i første halvleg, og lige i den periode får vi også sat nogle rigtig fine angreb sammen, men jeg synes generelt, at vi får spillet for meget tilbage og for meget på siden i stedet for at holde bolden centralt, som vi gerne ville. Så det var en halvrodet affære, men nu er vi i gang med en sejr, og det er positivt.”

Udover spillerne i førsteholdstruppen var der også spilletid til nogle ungdomsspillere, og for cheftræneren var det også godt at se dem i aktion.

“Det var fint at få set en masse unge spillere – også en masse unge, der ikke normalt er i førsteholdstruppen – vise sig lidt frem og blive lidt klogere på dem.”

Sommeropstarten er som altid utrolig kort, og allerede om halvanden uge sparker HB Køge gang i sæsonen.

“Noget af det vigtigste her ti dage før første turneringskamp, det er at få minutter i benene og få noget rytme ind. Og så er der selvfølgelig nogle ting vi kan tage ud på video og arbejde videre med. Både ting vi skal gøre bedre, og ting vi gjorde godt.”

“Men vi fik ikke rigtigt sådan et kampbillede, som vi gerne ville have, og det er selvfølgelig ærgerligt, men vi må tage det positive med, og det var at de fleste fik en time i benene, og så at de fleste kan være klar til at spille 90 minutter i vores sidste træningskamp på lørdag i Helsingborg.”

HB Køge – FC Helsingør // 2 – 1

1-0 // Mike Jensen (41.)

1-1 // Robert Marcus (58.)

2-1 // Youssef Dhaflaoui (80.)

Capelli Sport