NordicBet Liga runde: Vind VIP-billetter eller en signeret spillertrøje

Når HB Køges herrehold lørdag løber på banen til opgøret imod FC Helsingør, løber de samtidig på banen til sæsonens første “NordicBet liga Runde”. Syvende spillerunde er således blevet udvalgt af hovedsponsoren for 1. division til at stå i deres tegn og det betyder også at HB Køge og NordicBet i samarbejde udlodder forskellige præmier, som DU kan vinde.

 

Vind 5×2 VIP-billetter på facebook
Forud for herrekampen på lørdag kører vi således torsdag en konkurrence på vores Facebook-profil HB Køge Men om 5 x 2 VIP-billetter til kampen.*

Vinder du 2 VIP-billetter, kommer du og din selvvalgte makker med til vores PreMatch-arrangement i Spar Nord Loungen halvanden time inden kick-off. Her vil der være lækker mad fra Svane Catering, oplæg til kampen fra HB Køge-direktør Per Rud og Cheftræner Daniel Agger, gratis drikkevarer samt kaffe og kage i pausen af kampen.

 

Vind en signeret hjemmetrøje i pausen af kampen
Netop i pausen af kampen sætter HB Køge og NordicBet desuden et eksemplar af HB Køges nye hjemmebanetrøje signeret af hele herreførsteholdet på spil.

For at have en chance for at vinde trøjen, skal man gribe en af de tre bolde, der sparkes ud på tribunerne, når der er fløjtet til pause.* De tre tilskuere, der griber boldene får lov at komme ind på banen og deltage i en straffesparkskonkurrence, hvor HB Køges maskot Svante står på mål. Sparkerne iføres såkaldte ‘Promillebriller’, inden de sparker – og herefter handler det kort og godt om, hvem der mest effektivt udnytter sine tre forsøg overfor Svante.

Vinderen løber med den signerede hjemmebanetrøje og fire billetter til HB Køges næste hjemmekamp (imod Næstved BK d. 9. september). 2. præmien består af fire billetter til kampen imod Næstved, mens 3. pladsen giver to billetter til Næstved-kampen.

*For begge konkurrencer gælder det, at man skal være over 18 år for at deltage.

 

En stor dag i vente
Når kampen mod FC Helsingør og dermed NordicBet Liga runden officielt er afviklet, er der masser af andre aktiviteter på Capelli Sport Stadion, man kan kaste sig over inden HB Køges Kvindehold klokken 18.00 tager imod Fortuna Hjørring i det, der må betegnes som et topopgør i Gjensidige Kvindeliga. Læs mere om aktiviteterne her.

HB Køge og NordicBet glæder sig til at invitere til NordicBet Liga runde – og garanterer, at det nok skal blive en festlig dag. Du kan varme op til dagen og kampen mod FC Helsingør i selskab med Jacob Trenskow og Oscar Buch, i det underholdende og alternative indslag, NordicBet for nyligt lavede med hos os.

Capelli Sport