Norheim efter debut: Vil bygge videre på den gode start

23-årige Andrea Norheim fik fredag sin debut i Gjensidige Kvindeliga til årets første officielle kamp og topopgør mod Brøndby IF, og det var en god start for den unge forsvarsspiller, der efter en flot præstation blev kåret til kampens spiller af Spar Nord.

”Det var en hård kamp for os i forsvaret. Intensiteten og niveauet var rigtig højt igennem hele kampen, og selvom mit spil ikke var perfekt, så synes jeg, at jeg var stabil og sikker dernede. Alt i alt var det en god oplevelse og en god start for holdet,” fortæller Norheim.

Norheim kom ved årsskiftet til HB Køge fra den norske Toppserien-klub Avaldsnes IL, så den unge forsvarsspiller har haft god tid til at falde til i sine nye omgivelser i HB Køge, inden sæsonen blev skudt i gang.

”Vi har haft en rigtig god og lang pre-season, hvor vi har haft tid til at lære hinanden at kende og arbejde med vores spil og udtryk på holdet. Jeg føler, at jeg er kommet rigtig godt ind på alle omkring holdet. Det har været en god start,” lyder det fra Norheim, der blev kåret til kampens spiller i det første opgør mod Brøndby IF, og som også ser positivt på holdets form forud for lørdagens udebaneopgør mod FC Nordsjælland.

”Vi skal bringe de gode takter videre i kampen mod FC. Nordsjælland, hvor vi forhåbentligt kan tage hjem med et godt resultat. Vi mødte dem til en testkamp i pre-season, så jeg kender lidt til deres spil. Vi forventer, at det bliver en hård kamp, men jeg synes, at vi har forberedt os rigtig godt. Det er vores egne kvaliteter, vi skal have fokus på”.

Opgøret mod FC Nordsjælland spilles lørdag klokken 13:00 på Right To Dream Park i Farum. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

HB Køge stiller til kampen med følgende trup:
1. Kaylan Marckese
2. Maria Uhre Nielsen
3. Julie Nowak
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
6. Kelly Fitzgerald
7. Kyra Carusa
8. Laura Guldbjerg Pedersen
9. Nicole Kozlova
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
14. Lauren Sajewich
15. Silje Ostenfeld
16. Alberte Vingum
18. Nadja Brahe
19. Signe Markvardsen
20. Cornelia Kramer
22. Isabella Obaze
44. Emma Færge

Capelli Sport