Norheim: Vi skal slutte godt af på hjemmebane

I morgen tager de danske mestre fra HB Køge imod AGF til årets sidste hjemmebanekamp på Capelli Sport Stadion. Andrea Norheim ser tilbage på de første tolv kampe, der er spillet i denne sæson. 

“Jeg synes holdets præstation i år har været god. Vi startede rigtig godt, men så røg vi ind i en lidt dårligere periode, hvor vi desværre også oplevede vores første nederlag i halvandet år. Jeg synes dog, at vi har formået at kæmpe os tilbage nu. Vi har i de sidste par kampe ramt et rigtigt højt niveau. Vi har naturligvis ting, vi skal arbejde på som team, men jeg synes, at vi hele tiden tager skridt i den rigtige retning,” siger Andrea Norheim og fortsætter om morgendagens modstander.  

“Da vi mødte AGF sidste gang på udebane, stod vi overfor en modstander, der gav os kamp til stregen. Derfor er vi også klar over, at vi skal være hundrede procent på toppen fra første sekund i morgen. Alle er meget opsat på at slutte årets sidste hjemmebanekamp godt af. Og så går vi altid efter at vise vores modstandere, hvor hårdt det er at spille imod os på hjemmebane,” lyder det fra Andrea Norheim.

//KØB BILLET: HB KØGE – AGF//

Andrea Norheim spillede i sidste weekend hendes kamp nummer 25 for HB Køge, og det fejrede hun tilmed ved at score et mål i topopgøret mod Fortuna Hjørring.

“Det er en fed følelse nu at have nået 25 kampe for HB Køge. Især en fed følelse at spille den kamp og så samtidig score et mål. Jeg håber, at der kommer mange flere gode kampe for HB Køge, og jeg håber på, at jeg kan være med til at opnå en masse mål sammen med holdet,” siger den norske forsvarsspiller. 

Andrea Norheim og resten af forsvaret har i de sidste tre kampe set særligt stærke ud, og ifølge Norheim skyldes det et konstant arbejde med kommunikationen og samarbejdet i forsvarskæden. 

“Jeg tror, vi gør det rigtig godt i forsvaret for tiden, fordi vi konstant har fokus på vores samarbejde og kommunikation. Vi arbejder altid hårdt, så vi kan præstere på et så højt niveau som muligt. Og så er et af vores mål altid clean sheet, som vi naturligvis også går efter i morgen” slutter Andrea Norheim.

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion klokken 15.00 søndag d. 27. november.
I forbindelse med årets sidste hjemmebanekamp vil der også blive uddelt en række priser for året der er gået.

Capelli Sport