Norheim: “Vi skal være der mentalt og fysisk

Der venter en spændende og svær udebanekamp senere i dag når HB Køge gæster Nord Energi Arena i Hjørring. Med tre point ned til rivalerne fra Brøndby IF har HB Køge nemlig en unik mulighed for at afgøre mesterskabet i dag, hvis det da altså lykkes dem at hive de tre point med hjem. Sker det ikke, får vi en ægte guldkamp d. 10. på Capelli Sport Stadion. Der ligger således et stort pres på de forsvarende danske mestre i forbindelse med dagens opgør. Det er dog ikke noget, der skræmmer Andrea Norheim og resten af truppen, der blot glæder sig til et spændende opgør.

“Det er selvfølgelig både en spændende og vigtig kamp, som vi står overfor i dag. Vi kan naturligvis mærke, at vi er spændte forud for kampen, men jeg føler egentlig ikke, at der er nerver på. Det er en blanding af, at vi glæder os og virkelig gerne vil  tage de tre point med hjem til Køge,” fortæller HB Køge-profilen Andrea Norheim.

Fortuna Hjørring har allerede sikret sig bronzemedaljen og har derfor heller ikke lige så meget at spille for som HB Køge. Det er dog i indeværende sæson endnu ikke lykkedes for HB Køge at tage point fra den formstærke Fortuna-trup, der ligeledes har vundet sine fire hjemmekampe i mesterskabspillet. Andrea Norheim understreger dog, at det ikke er noget, der påvirker hende og resten af HB Køge-truppen.

“Jeg tror mere, at det er folk udefra, der fokuserer på, at vi endnu ikke har fået en sejr over Fortuna i denne sæson. Vi ved jo selv, at vi kan slå Fortuna – det har vi vist mange gange. Derfor fylder det heller ikke hos os. Jeg tror mere, at det er en kæmpe motivationsfaktor for os, fordi vi er sultne efter at tage revanche,” lyder det fra Andrea Norheim.

FØLG MED I OPGØRET PÅ VIAPLAY ELLER TV3 SPORT

Andrea Norheim har været en af de helt store profiler dette år, hvor hun har været afgørende både i forsvaret og på toppen. Desværre har hun døjet med nogle småskader det sidste stykke tid, men kan heldigvis nu meddele, at hun er hundrede procent tilbage og klar til kampen i dag.

“Der har jo været en lille periode, hvor jeg har døjet med lidt småskader. Det har selvfølgelig været frustrerende, fordi man gerne vil give sig hundrede procent her i de sidste kampe. Jeg har dog haft nogle rigtig gode træninger på det sidste og spillede også igen i Kolding-kampen, hvor kroppen havde det rigtig godt, så jeg føler mig meget klar til at spille i dag,” siger Norheim og fortsætter om dagens opgør.

“Jeg føler, at vi fik et energiboost i Kolding-kampen, som vi helt sikkert tager med os i dag. Vores mindset kommer uden tvivl til at have meget at sige i dag. Hvis vi skal tage de tre point med hjem, så kræver det, at vi er hundrede procent klar fra start. Vi skal være der mentalt og fysisk. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har mere at spille for end Fortuna, og det skal man kunne se i dag,” slutter Andrea Norheim.

Der er kick-off på Nord Energi Arena i dag klokken 17.00.
Du kan følge med i den spændende kamp på Viaplay eller TV3 Sport.

 

Capelli Sport