Nsungusi inden Vendsyssel: “Dedikerer mine mål til trænerne”

HB Køges 22-årige nigerianer Effiong Nsungusi har været i god form i forårssæsonen, og står noteret for fem scoringer i sine seneste syv kampe for HB Køge inden søndagens opgør imod Vendsyssel FF. Senest scorede den stærke angriber et elegant mål da han torsdag aften dirigerede Pierre Larsens indlæg i kassen bagom støttebenet, og dermed gjorde sig selv til matchvinder i hjemmekampen mod Jammerbugt FC.

Ifølge Nsungusi har trænerteamet haft stor betydning for de fremskridt han har gjort i foråret, og de mål, der er blevet sendt i kassen.

“Jeg vil gerne dedikere mine mål til trænerne. Jeg har fulgt deres instruktioner, og det har givet pote. Daniel (Agger, red.) har været forsvarsspiller i så mange år, og han ved, hvordan en angriber bevæger sig, og hvordan forsvarsspillerne bevæger sig, så han har givet mig nogle værktøjer, som jeg har skullet tage ind i mit spil. Trænerne har haft stor betydning, og jeg sætter stor pris på dem,” fortæller angriberen.

Han kom til HB Køge i foråret 2020, og siden har han spillet 64 kampe og scoret 15 gange i HB Køge-trøjen. Forude venter nu sæsonens to sidste kampe, og her handler det først og fremmest om at vinde, og dermed slutte sæsonen bedst muligt. Startende imod Vendsyssel FF.

“Personligt vil jeg gerne vinde de to sidste kampe. Selvfølgelig vil jeg også gerne score, for jeg er angriber, og det er mit job, men det handler om at vinde. Hvis holdet vinder er det godt, og hvis jeg scorer, er det endnu bedre. Det kunne være fint at score et par mål mere i de sidste to kampe, men førsteprioriteten er at vinde,” understreger Effiong Nsungusi.

Til kampen mod Vendsyssel har HB Køge udtaget følgende trup:
1. Oskar Snorre
4. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
7. Mike Jensen
8. Mathias Nielsen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
14. Jubril Adedeji
15. Max Sauer
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
22. Janus Seehusen
24. Casper Jørgensen
26. Marko Stamenic
28. Effiong Nsungusi
30. Erkan Semovski
31. Frederik Mehder
33. Sebastian Larsen
35. Berkant Bayrak

Vendsyssel FF – HB Køge
Søndag d. 22. maj 2022, 14.00
Nord Energi Arena, Hjørring
Kampen streames på Viaplay

Capelli Sport