Nsungusi udlejes resten af året

HB Køge og FC Atyrau fra den kazakhiske Premier League er blevet enige om en aftale, der sender Effiong Nsungusi Jr. til Atyrau resten af kalenderåret 2023.

”Vi har gennem lang tid talt med flere interesserede klubber om en overgang af Effiong, men hans manglende spilletid det seneste år har selvfølgelig ikke været optimalt. Nu er den her mulighed opstået og Effiong vil gerne til Kazakhstan, mens betingelserne er af en karakter, der har fået os til at sige ‘ja tak’ til tilbuddet. I første omgang er han lejet ud for resten af året, og så må vi kigge hvorvidt han skal sælges eller fortsætte hos os når lejemålet slutter. Alt er i fortsat i spil,” siger Direktør for HB Køge, Per Rud.

Den kazakhiske Premier League afvikles modsat de fleste europæiske ligaer ikke fra sommer-sommer men vinter-vinter og Nsungusi kommer således til at optræde for FC Atyrau gennem hele deres 2023-sæson, inden han kan vende tilbage til HB Køge igen forud for forårssæsonen 2024.

Effiong Nsungusi, der har spillet 76 kampe og scoret 14 mål for HB Køge, ønskes stort held og lykke med opholdet i Atyrau.

Capelli Sport