Ny aftale om fysioterapi til HB Køges kvinder

Setuppet omkring HB Køges tophold i Gjensidige Kvindeligaen styrkes nu yderligere. Det sker som led i en ny aftale om fysioterapi, som netop er indgået med Køge Bugt Ryg- og Knæcenter, som HB Køge igennem flere år også har haft et rigtig godt samarbejde med på herresiden.

Aftalen betyder at Patrick Kaltoft fra Køge Bugt Ryg- og Knæcenter fremadrettet indtræder i rollen som fysioterapeut for HB Køges Kvindeliga-mandskab. Patrick Kaltoft har tidligere primært beskæftiget sig med HB Køges 1. Divisionshold, men bliver her nu flankeret af Christoffer Andkjær, hvilket betyder, at Patrick Kaltoft fremover vil være tilstede ved alle Gjensidige Kvindeligaholdets holdtræninger.

Derudover er der indgået en aftale med Birgitte Lisdorf, der fortsætter som massør på holdet, og som sikrer, at der er et særdeles kompetent behandlerteam omkring holdet. Birgitte Lisdorf har gennem længere tid været en del af behandlerteamet.

“Vi er meget glade for aftalen med Køge Bugt Ryg- og Knæcenter, der betyder, at vi nu kan stille et endnu stærkere behandlerteam til rådighed for vores kvindehold. Og at Birgitte samtidig har sagt ja til at tage endnu en stor tørn omkring holdet, fuldender trekløveret af meget kompetente behandlere. Teamet omkring holdet kan hjælpe til at sikre, at spillerne kan holde fuld fokus på fodboldspillet, så de kan levere bedst muligt på banen i en meget spændende forårssæson”, fortæller direktør i HB Køge, Per Rud.

“Vi er rigtig glade for at have fået muligheden for at udbygge og fortsætte vores fantastiske samarbejde med HB Køge og nu også med de utrolige talentfulde kvinder og teamet bag, som vi håber at hjælpe med at nå næste mål. Vi er rigtig glade for det gensidige samarbejde mellem Regionens bedste hold og de bedste fysioterapeuter”, siger indehaver af Køge Bugt Ryg- og Knæcenter Mark Ebbesen om samarbejdet.

Capelli Sport