Ny anfører i HB Køge

Eddi Gomes er ny kaptajn i HB Køge. Forsvarsstyrmanden overtager anførerhvervet fra Martin Vingaard, der stoppede karrieren efter sidste sæson. Og rollen som anfører er en ære for Eddi Gomes, der tidligere på året vendte retur til HB Køge.

“Det betyder rigtig meget for mig, at trænerteamet stoler på mig, og at drengene også stoler på mig. Jeg har spillet her før, og det er dejligt at være tilbage, og det er en ære, at være anfører. Det glæder jeg mig til”, fortæller Eddi Gomes og sætter lidt ord på hvordan han har tænkt sig at gribe anførerrollen an.

“Som anfører er en af mine roller at hjælpe de unge. Jeg har prøvet nogle ting, så jeg skal være der for de unge, guide dem og være der for holdet. Sætte holdet først, og mig selv bagefter”.

Træningslejren var god for de nye spillere

I sidste uge var HB Køge-spillerne på træningslejr i Tyskland. Her blev der arbejdet med det taktiske, mens et andet fokuspunkt var at få integreret de nye spillere på holdet.

“De nye er blevet virkelig godt integreret allerede. Vi har det godt sammen, og turen til Tyskland var rigtig god for holdet, og det var en god mulighed for at lære de nye endnu bedre at kende”, lyder det fra Eddi Gomes, der er fortrøstningsfuld forud for sæsonstarten på fredag på hjemmebane mod Hvidovre.

“Vi træner godt. Folk vil gerne vinde, og det skal nok komme. Vi har mange nye spillere, og de skal lige lære spillestilen at kende, men det er nogle rigtig fornuftige spillere. Vi går ind til kampen på fredag og fokuserer på os selv. Vi skal holde vores indbyrdes aftaler, og så er det bare om at klø på og være der for hinanden. Det er på fredag vi starter, og vi skal give os 100 %”, fastslår Eddi Gomes inden fredagens første kamp i 1. Divisionssæsonen 2020/21, i en række, der af mange eksperter er spået som den stærkeste 1. Division nogensinde.

“Man kan ikke regne med noget som helst i 1. Division. Alle kan slå alle. Det handler om hvem der har det højeste bundniveau. Vi skal ikke tage noget fra Hvidovre – de har nogle gode spillere og er gode tekniske, men vi skal bare spille vores spil.

HB Køges all-time topscorer Martin Koch Helsted er udnævnt som viceanfører

Capelli Sport