Ny assistent for U16DM-pigerne

HB Køge har tilknyttet 25-årige Frederikke Dalgaard som assistenttræner for klubbens U16DM-pigehold. Frederikke er kommet til fra en stilling som U13-drengetræner i Slagelse B&I og har allerede fundet sig godt til rette hos svanerne gennem den seneste måneds tid.

“Frederikke er en ung, spændende træner, som har den helt rigtige profil i forhold til dét, vi leder efter i klubben. Hun er meget tydelig i sin kommunikation på banen og har både masser af gåpåmod og erfaring fra sin tid som træner i Slagelse og som spiller i Ringsted Pigefodbold,” siger direktør i HB Køge, Per Rud.

Frederikke blev “opdaget” af HB Køge, da hun deltog i et trænerkursus, der blev afholdt i Køge Idrætspark. Hun har netop erhvervet sig sin træner C-licens og kommer til at supplere U16-cheftræner Jano Nissen og U16-assistent Brian Larsens arbejde omkring holdet og den individuelle spillerudvikling.

“Hele klubbens setup er meget stærkt, og trænerteamet gav mig et rigtig godt og positivt indtryk af klubben og deres faglighed. Jeg kunne mærke, at de var både glade for og stolte over at repræsentere HB Køge. Så tilbuddet fra dem tiltalte mig meget og jeg har følt mig særdeles velkommen her siden min start,” siger Frederikke Dalgaard selv.

Stort velkommen til Frederikke fra alle i HB Køge.

Capelli Sport