Ny børneudviklingstræner i HB Køge

I dag er det Janus Seehusen, Casper Jørgensen og William Madsen, der optræder i rampelyset på HB Køges hold i NordicBet Ligaen. De er blevet slebet til i HB Køge-systemet, hvor der hele tiden er fokus på at dyrke regionens talenter.

I jagten på hele tiden at styrke klubbens ungdomssystem ansætter HB Køge nu Martin Vestergaard som ny børneudviklingstræner, og Martin skal have et særligt fokus på miljøet i Køge Boldklub. Samtidig bliver han en del af talentprogrammet ‘HB Køge Skills’ samt det såkaldte ATK+ Topcenter.

”Martin er engageret menneske. Han har mange års erfaring som træner og besidder den såkaldte B-Youth licens. Vi er sikre på, at han med sit drive passer ind i vores gruppe,” siger Steen Knudsen, der er Head of Academy i HB Køge.

Martin Vestergaard har de seneste syv år været træner i Næstved Boldklub.

”Jeg ser frem til at arbejde sammen med dygtige kolleger. HB Køges ungdomsmiljø er et af de mest spændende steder at være som træner,” siger Martin Vestergaard.

I hverdagen vil Martin Vestergaard arbejde tæt sammen med Benjamin Lassur, der er fodboldfaglig ansvarlig på ATK+ Topcenter og for HB Køge Skills samt børneudviklingstræner i Herfølge BK.

Capelli Sport