Ny keeper til de danske mestre

I sidste uge kunne HB Køge offentliggøre salget af Kaylan Marckese til storklubben Arsenal, hvorfor der indtil videre kun har været to målmænd tilknyttet truppen. Det bliver der nu lavet om på, da der er hentet forstærkning ind i form af 22-årige Bridgette Skiba, der senest har spillet for Chicago Red Stars i USA. Bridgette Skiba skriver under på en to-årig kontrakt med HB Køge, der tiltræder med øjeblikkelig virkning. Hun trænede således med i klubben for første gang i dag.

“Bridgette er en virkelig dygtig keeper, men vi er især imponerede over hendes mentalitet. Hun er ærgerrig, modig og voldsomt ambitiøs – en rigtig vinder. Det er lige den type spiller, vi vil bygge vores fremtid op omkring. Så vi er meget glade for, at det er lykkedes at lokke hende hertil,” siger HB Køges Cheftræner Søren Randa-Boldt.

Bridgette Skiba har allerede trænet med sine nye holdkammerater for første gang, og hun føler sig allerede godt tilpas i de nye omgivelser.

“Det føles helt uvirkeligt endelig at være her i klubben. Det er en stor drøm for mig at prøve kræfter med professionel fodbold i Europa. Det er derfor også meget stort for mig, at jeg nu skriver kontrakt med en klub som HB Køge, der præsterer på både nationalt og internationalt topniveau,” siger Bridgette Skiba og uddyber om sin første tid i klubben:

“Jeg føler mig allerede så godt tilpas omkring mine nye holdkammarater og trænerteamet. Alle har taget godt imod mig og været så imødekommende og gæstfrie. Det føles nærmest som om, at jeg har været her i meget længere tid, fordi jeg bare føler mig hjemme. Jeg værdsætter virkelig den kultur, som jeg allerede nu er stødt på her i HB Køge, så nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang og få en hverdag op at køre her i klubben,” fortæller Bridgette Skiba.

I Chicago Red Stars har Bridgette Skiba været en del af et keeperteam, der tæller den tidligere HB Køge-spiller Emily Boyd og den mangeårige førstemålmand for USA, Alyssa Naeher. Selvom HB Køges nye keeper primært har erfaring fra den amerikanske fodboldscene, er hun meget optimistisk og sikker på, at hendes kvaliteter nok skal passe ind i HB Køge og forhåbentligt også gøre en forskel for holdet.

“Jeg er meget målrettet og passioneret som person. Jeg elsker fodbold og alt hvad det indebærer med at være omkring et hold med forskellige mennesker. Min mentalitet er min største styrke, hvilket jeg tror på kan komme både mig selv og mit hold til gode. Jeg bruger min stemme meget på banen og forsøger altid at hjælpe mit hold bedst muligt. Dansk fodbold er naturligvis en del anderledes end det, jeg er vant til hjemmefra, men jeg ser frem til at lære en masse nyt og forhåbentligt udvikle mig endnu mere,” slutter Bridgette Skiba.

Bridgette kan debutere for HB Køge, når de på søndag åbner sæsonen med en hjemmekamp imod Brøndby IF på Capelli Sport Stadion. Billetter til opgøret kan købes her.

Alle i HB Køge ønsker Bridgette stort velkommen til klubben.

Capelli Sport