Ny målmand i HB Køge

Pedro Silva er navnet på den 22-årige målmand, der fremover bliver en del af HB Køges førsteholdstrup. Med en fortid i Sporting Clube de Portugal og på de portugisiske ungdomslandshold, er det en allerede erfaren herre, der nu tiltræder i klubben. Pedro Silva har underskrevet en kontrakt, der løber fremtil sommeren 2022.

– Pedro Silva har trods sin alder allerede vist sig frem på højt niveau og vi er derfor ikke i tvivl om, at han vil være en stærk tilføjelse til vores i forvejen gode målmandsteam. Hans forcer er i en-mod-en-situationerne og samtidig er han hurtig på stregen med gode reflekser. Han har både bevist sig selv i Portugal og på internationalt plan, og nu skal det være i Danmark, hvor vi forventer gode præstationer fra ham, siger adm. direktør Per Rud.

Efter 11 år og 92 kampe for Sporting Clube de Portugals B-hold i den næstbedste portugisiske række tog Silva i juli 2018 til CD Tondela i den bedste portugisiske række. Han står desuden noteret for imponerende 49 ungdomslandskampe for Portugal fra U15 til U20 – herunder ved U20-verdensmesterskabet i 2017, hvor det blev til portugisisk exit efter straffesparkskonkurrence i kvartfinalen.

 

Fakta om Pedro José Moreira Silva

Født: 13. februar 1997

Nationalitet: Portugisisk

Højde: 189 cm.

Tidligere klubber: Sporting CP // CD Tondela

Udvalgte hold: 49 ungdomslandskampe

Capelli Sport