shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Ny mulighed: De sidste billetter til salg

HB Køge har fået mulighed for at sælge yderligere et antal billetter til onsdagens UWCL-opgør mod Sparta Prag.

Det betyder, at vi i dag, tirsdag den 7. september kl. 19.30, genåbner billetsalget for en stund, og sælger de resterende billetter. Hvis du ikke var så heldig at nå at få billetter i billetsalgets første del, så er muligheden der derfor igen.

// Gå til billetsalget //

Billetterne er nummererede, og giver dermed ikke adgang til fri placering på Capelli Sport Stadion. Billetten gælder kun til det afsnit, den række og det sæde, som fremgår af billetten.

Der sælges ikke billetter i løssalg ved indgangen til stadion.

NB! Sæsonkort og andre adgangskort, fx DBU’s Fodboldpas, som medlemmer af moderklubberne normalt kan vise, giver ikke adgang til kampen.

Priser

Voksne // 80 kr.

Pensionister // 60 kr.

Børn (3-17 år) // 40 kr.

Information om billetsalget

Som billetkøber skal man være opmærksom på, at der er nogle lidt andre retningslinjer, end dem man er vant til fra Gjensidige Kvindeliga, NordicBet Liga og de nationale pokalturneringer.

Bemærk derfor, at:

  • Billetsalget foregår online, og billetter skal derfor købes forud for kampen og inden ankomst til stadion. Der vil ikke være åbent for løssalg på Capelli Sport Stadion på selve kampdagen.
  • Alle billetter er nummererede og giver altså ikke mulighed for fri placering på Capelli Sport Stadion. Din billet gælder til det sæde på tribunen, som du vælger i forbindelse med billetkøbet.
  • Retningslinjerne fra UEFA betyder, at tilskuere ikke må sidde på mobiltribunerne bag målet og på langsiden. Det er således kun Rengøringsgruppen Danmark Tribunen, der kan tages i brug.
  • Der må ikke være stående tilskuere til kampen
  • Sæsonkortholdere og indehavere af andre adgangskort, som fx DBUs Fodboldpas for moderklubberne, giver ikke adgang til kampene i Champions League

Indgangen åbner kl. 17.00 – kom i god tid

Kampen fløjtes i gang kl. 18.00, og vi åbner porten ved Indgang A (Nordicals) fra kl. 17.00.

For at mindske presset på indgangen opfordrer vi til at alle tilskuere, ankommer til Capelli Sport Stadion i så god tid som muligt.

UEFA Women’s Champions League, Round 2

HB Køge – AC Sparta Prag

Onsdag den 8. september kl. 18.00

Capelli Sport Stadion

Porten åbner kl. 17.00