Ny tilskuerrekord til Arsenal-kamp

Der er til kampen i aften mellem HB Køge og Arsenal i UEFA Womens Champions League solgt over 2.000 billetter. Det betyder, at der i aften vil være ny tilskuerrekord på Capelli Sport Stadion til en HB Køge kvindekamp.

“Det er jo blot endnu et bevis på, hvordan det her kvindeprojekt bliver ved med at vokse. Nu tager vi så næste skridt i udviklingen ved at have solgt over 2.000 billetter til en hjemmebanekamp, hvilket også vidner om, hvor stor støtte vi oplever til projektet og holdet for tiden”, siger direktør Per Rud.

// Billetter til HB Køge – Arsenal //

Tidligere har tilskuerrekorden lydt på 1.248 tilskuere til guldkampen mellem HB Køge og Brøndby sidste sæson, hvor HB Køge vandt det danske mesterskab. Derudover var der til klubbens første hjemmebanekamp i Champions League mod de forsvarende gæster fra FC Barcelona 1.930 tilskuere på Capelli Sport Stadion.

Med over 2.000 solgte billetter til kampen i aften vil den hidtige tilskuerrekord blive slået, når HB Køge tager imod Arsenal. Der er forstat ledige ståpladser til salg, hvis du stadig ikke har fået fingrene i en billet.

// Billetter til HB Køge – Arsenal //

Til aftenens kamp vil der også blive fyldt godt op i udebaneafsnittet på Capelli Sport Stadion, hvor omkring 400 Arsenal-fans har købt billet til opgøret. Du kan læse mere om det i artiklen her.

Der er kampstart klokken 18.45 til kampen mellem HB Køge og Arsenal FC i UEFA Womens Champions Leagues gruppespil. Hvis du ikke har mulighed for at komme på stadion kan du også se kampen på følgende link.

Capelli Sport