Nye LED-bander på Capelli Sport Stadion

HB Køges LED-bander har i de sidste par år kørt på sidste vers. HB Køge har nu besluttet at investere i helt nye LED-bander, der efter planen står klar på Capelli Sport Stadion til forårssænonen, hvor HB Køges herrehold spiller sin første hjemmekamp i 1. Division i 2021.

”LED-bander giver både partnerne, fans og TV-seere en god oplevelse og derfor har nye LED bander stået højt på ønskelisten længe. Det er en meget stor investering for klubben, men det er selvfølgelig også vigtigt, at det produkt partnerne betaler for fungerer optimalt”, udtaler HB Køges direktør Per Rud.

De nye LED-bander vil være 10 centimeter højere end de nuværende, og vil i forbindelse med opsætningen blive flyttet over på modsatte side, så de står på langs med RengøringsGruppen Danmark Tribunen og bag målene.

Det betyder også at der i fremtiden vil blive filmet og lavet TV-optagelser fra modsatte langside hvor et nyt TV-tårn vil blive opsat.

Der er LED-eksponering ved mere end 30 kampe årligt i 1. Division, Kvindeligaen og pokalkampe på Capelli Sport Stadion i Køge Idrætspark.

På billedet ses Jens-Ulrik Carstensen fra Proshop Europe der skal leverer de nye LED-bander, sammen med HB Køges salgsansvarlig Andreas Simonsen.

Capelli Sport