Af sportsdirektør Per Rud

Da vi i anledningen af HB Køges 10 års fødselsdag annoncerede, at 76% af klubben er solgt til George Altirs, ejeren af Capelli Sport, gav det masser af positiv omtale, og sandheden er da også, at vi i George Altirs og Capelli Sport har fået en international samarbejdspartner, der adskiller sig markant fra hvordan udenlandske ejere normalt agerer.

Kort fortalt hjælper vi Capelli Sport med at sælge sportstøj samt at udvikle de akademier og klubber over hele kloden, som de er en del af. En fantastisk mulighed for vores klub, og en mulighed der kan hjælpe os med at udvikle os og nå vores mål.

Målet er Superliga – ingen tvivl om det, men det kræver virkelig et stykke arbejde at gøre sig fortjent til den status. Vi skal arbejde benhårdt på at udvikling af den eksisterende trup og med tilførsel af spillere fra højere hylde end vi normalt agerer på. Sæsonstarten med et 1-3 nederlag i Nykøbing Falster gjorde forbandet ondt. Vi har leveret en meget stærk opstart, men da det virkelig gjaldt, og modstanderen fik scoret i midten af første halvleg blev det hele nervøst og desværre uden den indsats, som vi skal kunne forvente af et HB Køge hold. Det er således plads til forbedring, og det skal vi se på banen i dag.

At vi har talent og kvalitet er vi 100 % overbevist om. Tilgangene af to nye målmænd Kevin Mendoza og Casper Hauervig er spændende tilgange, Mark Gundelach er kommet hjem fra FC Roskilde, og det samme er Oliver Sonne, der senest har spillet i FCK. Begge skal forstærke forsvaret, men det offensive es Tobias Christensen er kommet til fra Næstved. Mest markant er dog nok tilgangen af Stephan Petersen, der efter en fantastisk flot karriere er kommet hjem fra Silkeborg.

Alt i alt en meget spændende trup. Vi er overmåde tilfredse med denne sommers transfervindue. I øvrigt slutter vinduet først i starten af september, og selvfølgelig kommer der til at ske mere. Bl.a. er det sikkert, at vi søger en tilgang til midterforsvaret.

Til sidst vil jeg takke alle for fremmødet til dagens spændende kamp mod FC Fredericia. En rigtig god modstander, der var lige ved og næsten mod nedrykkerne fra Vendsyssel i sidste weekend. De er givet opsatte på revanche, og  vi plejer at spille meget tætte kampe mod Fredericia, der har masser af kvalitet på banen hele vejen rundt.

Der er finale ved Capelli Sport Elite Cup efter dagens kamp. Et kæmpe arbejde har været udført af alle – og ikke mindst rigtig mange frivillige, men det har også været super spændende og har været med til at forstærke den fantastiske pioner- og klubånd. I øvrigt har der været deltagelse af masser af spændende spillere ved Capelli Sport Elite Cup – flere af dem kan være fremtidens spillere her i HB Køge.

God kamp!

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge – FC Fredericia

Søndag den 4. august kl. 14.00

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark