Nyt ansigt styrker satsning på ungdom

Som led i strategien om at udvikle egne fodboldspillere tilknytter HB Køge nu Steen Gleie som børneudviklingstræner med ansvar for Herfølge Boldklub, der er den ene af HB Køges to moderklubber.

”Steen Gleie kommer med en masse erfaring, og vi er overbevist om, at han passer ind i den øvrige trænerstab, der hver dag arbejder på at løfte kvaliteten i træningen. Muligheden for at tilknytte Steen giver os endnu mere tyngde, der vil komme ungdomsspillerne til gode,” siger Steen Knudsen, der er Head of Academy.

Steen Gleie vil i den nye rolle arbejde tæt sammen med Benjamin Lassur, der også er børneudviklingstræner og derudover har ansvaret for det såkaldte topcenter, og Per Andersen, som koordinerer opgaverne på dette område.

Steen Gleie har mange års erfaring i rygsækken. Han har været underviser på både A-, B- og C-kurser. Han har senest været  talentchef og Head of Coaching i Holbæk.

”Jeg glæder mig til at arbejde i en professionel og udviklingsorienteret fodboldklub og være med til at skabe endnu bedre rammer for de yngste spillere i klubben;” siger Steen Gleie.

Capelli Sport