Nyt brødrepar forenes i HB Køge

Fra 2009 til 2011 var der Søren & Morten Nielsen.

Fra 2011 til 2012 var der Thomas & Andreas Sørensen.

Fra 2011 til 2013 og igen fra 2016 til 2017 var der Lee & Marc Rochester Sørensen.

I sommeren 2023 blev Berkant og Efe Bayrak det fjerde brødrepar til at repræsentere klubben samtidig, da de blev forfremmet til førsteholdstruppen.

Og nu kan HB Køge så præsentere brødrepar nummer fem.

Kort inden transferdeadline torsdag aften lukkede HB Køge nemlig en aftale med Mattias Jakobsen, der kommer til fra Vendsyssel FF, og han tilslutter sig derfor sin lillebror Niklas Jakobsen i svanernes førsteholdstrup.

“Vi har haft et godt øje til Mattias i et stykke tid tid. Det er jo helt naturligt, når han tidligere har optrådt som ungdomsspiller i vores moderklub Køge Boldklub og nu spiller seniorfodbold i samme række som os selv. Mattias er duelstærk, rolig på bolden og en leder på banen og oven i det er han fleksibel og kan dække flere pladser. På alle måder passer han som fod i hose ind i det projekt, vi har gang i,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Mattias, Niklas og resten af familien er fra Ringsted, og mens Mattias optrådte for Køge Boldklub som ungdomsspiller, optrådte lillebror Niklas Jakobsen for Herfølge Boldklub inden han kom ind i HB Køge-regi. Faktisk spiller den tredje og yngste bror Andreas nu ungdomsfodbold i Herfølge, så alle tre brødre er nu samlet under HB Køge-svanens vinger.

Tidligere på dagen torsdag fløj Mattias med Vendsyssel FF på træningslejr på Cypern. Nu kan han så hurtigt finde returbilletten frem og vende snuden tilbage mod Danmark og Køge, inden svanerne drager på træningslejr i Tyrkiet på søndag.

Mattias står noteret for 17 ungdomslandskampe for Danmark, 30 seniorkampe i Vendsyssel FF samt en enkelt Conference League-optræden for F.C. København.

I HB Køge kommer han til at optræde i trøjenummer 22.

Stort velkommen til HB Køge til Mattias Jakobsen.

Capelli Sport