Obaze, Carusa og Kozlova startede i landskampe

Foto: Anders Kjærbye, DBU Foto / fodboldbilleder.dk

Det er efterhånden ikke hent uvant, at HB Køge har spillere med på diverse landshold, men det hører alligevel til sjældenhederne, at hele tre spillere er i startopstillingen for hver deres respektive landshold i samme landsholdstermin. Det var dog tilfældet onsdag eftermiddag, hvor Obaze, Carusa og Kozlova alle fik masser af spilletid i landsholdsdragterne.

Mest bemærkelsesværdigt var det at HB Køges stærke forsvarsspiller Isabella Obaze debuterede i den danske landsholdstrøje med en startplads mod Italien i den traditionsrige turnering, Algarve Cup. Obaze spillede de første 55 minutter af kampen, som italienerne vandt med 1-0.
Det er første gang i historien, at en spiller fra HB Køge er i startopstillingen på det danske A-landshold.
I Spanien var Kyra Carusa samlet med det irske A-landshold, der deltager i Pinatar Cup, og her var HB Køges anfører i startopstillingen da Irland vandt 2-1 over Polen. Carusa spillede de første 82 minutter for Irland.
Sidst, men ikke mindst, var ukrainske Nicole Kozlova en tur i Tyrkiet, hvor HB Køgeangriberen var i startopstillingen i Ukraines 1-0-sejr over Venezuela.
Kozlova spillede de første 70 minutter af opgøret.
Capelli Sport