Obaze før Fortuna: “Tæt og spændende topkamp”

“Det er altid noget særligt med de her topkampe. Der er bare lige dét ekstra på spil. Så jeg glæder mig altid til de her kampe, hvor vi kan gå ud og bevise, hvor godt et hold vi er”. 

Sådan beskriver den talentfulde forsvarsspiller, Isabella Obaze, topkampen i morgen mellem Fortuna Hjørring og HB Køge i Gjensidige Kvindeligaen. Efter en landsholdspause, hvor nogle har været i aktion med deres landshold og andre trænet med holdet, så skal HB Køge igen i aktion i morgen.

“Jeg tror, at det bliver en rigtig tæt kamp mellem to gode hold og forhåbentlig en masse god fodbold. Vi har arbejdet meget på vores eget spil på træningsbanen her i landsholdspausen, så det håber jeg kommer til udtryk i morgen. De er også kendt for at spille en god omgang fodbold. Så det bliver en tæt og spændende topkamp”, sådan beskriver Isabelle Obaze sine forventninger til topkampen i morgen. 

HB Køge indtager ligaens førsteplads to point foran Fortuna Hjørring på andenpladsen. Begge hold er ubesejret i denne sæson af Gjensidige Kvindeligaen, så der er lagt i kakkelovnen til et tæt topopgør. Fortuna Hjørring er det mest scorende hold, mens HB Køge er det hold, der har lukket færrest mål ind. Isabella Obaze fortæller, hvad der bliver vigtigt for, at HB Køge tager point med hjem i morgen:

“Vi skal huske vores aftaler fra træningsbanen, lytte til hinanden og så kæmpe for den ved siden af. Vi er utrolig svære at møde, når alle arbejder hårdt og vil løbe den ekstra meter for sidemanden. Derudover skal vi sørge for at være gode på bolden og spille det bedste vi kan. Hvis vi nu kommer bagud, så skal vi ikke tabe hovedet, men bare sørge for at arbejde hårdere og stole på vores koncept” 

For Isabella Obaze er det blevet til fuld spilletid ved alle kampe denne sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Den 18-årige forsvarsspiller glæder sig til kampen i morgen og beskriver her, hvad fansene kan forvente af hende:

“Fansene kan forvente, at jeg vil gøre alt for holdet i morgen. Jeg bestræber mig altid på at vise den bedste version af mig selv, så jeg kan hjælpe holdet bedst muligt. Det vigtigste i morgen er bare, at vi får et godt resultat med hjem”

Inden landsholdspausen kom HB Køge fra et tætkampprogram med både Gjensidige Kvindeligaen, Kvindepokalen og kvalifikationskampene til UEFA Womens Champions League mod Sparta Prag. Noget der kun vil forsætte resten af efteråret, da HB Køge skal deltage i gruppespillet ved Champions League. 

“Jeg kan godt mærke, at kroppen er på overarbejde. Vi har haft mange kampe, men jeg føler, at alle har håndteret det rigtig godt. Så lige nu er alle bare klar til kampen i morgen mod Fortuna, hvilket er det vigtigste”, siger Isabella Obaze om det tætte kampprogram og uddyber: 

“Vi har kunne restituere lidt mere her i landsholdspausen og har fået trænet godt, så det har været gavnligt. Nogle fra holdet har været afsted og har selvfølgelig både trænet og spillet kampe, mens andre har haft lidt mere tid til at få slappet af. Vi går ind i en periode med mange kampe, men jeg er helt tryg ved det, da vi har en sindssyg god trup, nogle dygtige træner og ikke mindst en fysisk stab rundt om os, der sørger for, at vi altid er klar til kamp”

Der fløjtes op for kampen mellem Fortuna Hjørring og HB Køge i morgen klokken 13.00. Kampen kan følges via HB Køges egen Twitter-profil eller ses på Viaplay.  

Derudover kan du varme op til kampen i morgen ved at gense den måske største dag i klubbens historie, da HB Køge slog Sparta Prag med samlet 3-0 og kvalificerede sig til Champions League-gruppespillet.