Obaze: Vi skal tilbage på sporet igen

Søndag eftermiddag tager de forsvarende danske mestre imod Sundby Boldklub på Capelli Sport Stadion. Det er første kamp efter Juventus-nederlaget i den forgange uge, der slog HB Køge-truppen ud af Champions League. Så selvom svanerne på papiret er storfavoritter i dette opgør, så ligger der et ekstra pres på holdet, der skal tilbage på sporet igen, fortæller forsvarsprofilen Isabella Obaze. 

“Juventus-nederlaget var jo det første i 2022, så det er klart, at vi som hold selvfølgelig skal ovenpå igen. Derfor betyder kampen i morgen også ekstra meget. Vi skal tilbage på sporet igen fra den afbrudte stime – og så tager vi de gode takter med os fra Juventus-opgøret, som vi virkelig også kan være stolte af,” siger den unge venstre back. 

//KØB BILLET: HB KØGE – SUNDBY//

HB Køge truppen har allerede efter 6 runder lagt sig i spidsen i Kvindeligaen med maksimum point og 5 point ned til nærmeste forfølger fra Brøndby IF. Selvom HB Køge allerede nu har fået et forspring, så er det ifølge Obaze helt afgørende, at truppen bliver ved med at holde kursen.

“Hvis vi gerne vil genvinde ligaen og have mulighed for at kvalificere os til Champions League igen næste år, så er det ekstremt vigtigt, at vi er hundrede procent klar til hver eneste kamp i ligaen,” siger Obaze og uddyber og morgendagens modstander.

“Sundby har netop vist, at de sagtens kan spille med mod andre tophold i ligaen. Derfor forventer vi også, at de måske vil spille lidt mere direkte mod os, fordi de gerne vil jagte point nu. Men vi føler os godt klædt på og klar til at løfte opgaven. Vi skal bare ud og holde vores aftaler og følge gameplanen, så enkelt er det,” slutter Isabella Obaze. 

Billet til kampen søndag kan som altid købes på hbkoge.eventii.dk og den giver udover adgang til Gjensidige Kvindeliga-opgøret mod Sundby Boldklub også adgang til NordicBet Liga-kampen mod FC Fredericia klokken 13.00. Begge kampe spilles på Capelli Sport Stadion.

HB Køge – Sundby Boldklub
Gjensidige Kvindeliga, 7. spillerunde
Søndag d. 2. oktober kl. 16.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport