shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Offensivspiller skifter til HB Køge

HB Køge og Jacob Trenskow har indgået en kontrakt gældende for de næste 1,5 år. Trenskow har den seneste tid trænet med i klubben, og det er blandt andet på den baggrund, at aftalen er indgået. Senest viste den 21-årige offensivspiller sig frem i lørdagens træningskamp, der endte med en 3-0-sejr over Roskilde KFUM, hvor han blandt andet bød ind med en assist.

Jacob Trenskow kommer til klubben efter senest at have spillet et år på Færøerne hos NSI Runavik, mens han tidligere har været på kontrakt i AC Horsens og AGF.

“Det her er et skridt op i min karriere. Jeg tror, jeg kan lære rigtig meget af Daniel og Lars, så jeg ser gode muligheder for at udvikle mig her. Det er også derfor, jeg kommer hertil. For at udvikle mig og spille så meget som muligt. Og så vil jeg bidrage med nogle gode ting i offensiven med min gode teknik og mit overblik. Det føler jeg, at jeg kan,” siger Jacob Trenskow om skiftet.

Jacob gør sig primært på den offensive midtbane eller som kantspiller. I sidste sæson blev det til syv mål og seks oplæg for NSI Runavik. Jacob blev skolet i AGFs ungdomsafdeling, men seniordebuten kom efter skiftet til AC Horsens i efteråret 2020, hvor han optrådte to gange i Sydbank Pokalen og scorede et enkelt mål.
I løbet af den seneste uges tid har Jacob trænet med i HB Køge, og han er derfor allerede godt i gang med at vænne sig til livet i klubben.

“Da chancen for at komme hertil opstod, tænkte jeg at det var en mega fed mulighed, og at jeg bare ville ud og give den gas. Drengene har været rigtig gode til at tage imod mig her, og jeg føler mig meget velkommen, så det er super fedt,” siger han.

Jacob Trenskow får trøjenummer 18 i HB Køge, hvor der er glæde hos trænerstaben og direktør Per Rud over at aftalen er faldet på plads.

“Inden Jacob kom hertil på prøve, havde vi allerede fået nogle gode referencer på ham. Nu har han så også trænet godt og han gjorde det godt i kampen i weekenden, så han har overbevist os på alle parametre. Jacob kommer til at tilføre os noget af det, vi har efterlyst. Han har nogle individuelle kvaliteter rent offensivt, et blik for spillet og han gør vores andre spillere bedre,” siger Per Rud.

Direktøren vil samtidig ikke udelukke, at der kommer til at ske mere på transferfronten i den kommende tid.

“Vi har fået mange spillere tilbage fra skader, men vi føler stadig at vi mangler et par elementer i vores trup inden vi kan være helt tilfredse og føle os klar til foråret. Så vi arbejder på, at der skal ske lidt mere inden transfervinduet lukker,” fortæller Per Rud.

Klubben melder alle eventuelle til- eller afgange ud på hjemmesiden, så følg med på hbkoge.dk og på klubbens sociale medier i den kommende tid for ikke at gå glip af nyheder.