Oliver Lassen vender hjem

Den 24-årige angriber Oliver Lassen har efter en veloverstået prøvetræning skrevet under på en etårig kontrakt med HB Køge, og vender dermed tilbage til klubben, som han seniordebuterede for i 2017.

“Vi har selvfølgelig fulgt Olivers udvikling siden han forlod klubben, og han har jo præsteret flot – især hos Roskilde KFUM det seneste års tid. Det betyder noget for os, at vi kan give vores egne talenter chancen. Det er dem, vi som klub skal leve af. For Olivers vedkommende kommer chancen nu efter et par ophold andetsteds, der har været med til at modne ham og så håber vi, at vi sammen kan sørge for, den bliver grebet,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Da Oliver Lassen i sin tid forlod HB Køge var det på eget initiativ for blandt andet at bruge to år i hæren. Siden genoptog han karrieren i Skovshoved og senest i Capelli Sport-samarbejdsklubben Roskilde KFUM, hvor han i den forgangne sæson scorede 19 mål i 33 kampe.

Oliver kom til Herfølge Boldklub som U15-spiller for snart ti år siden, og var tilknyttet HB Køge og moderklubberne indtil han var 20 år. Nu glæder han sig over at være tilbage i barndomsklubben.

“Det var her, jeg blev fodboldspiller, så HB Køge er en klub, der betyder meget for mig. Det er dejligt at være tilbage, og selvom klubben dengang boede i Herfølge, så er der stadig den samme DNA her. Jeg har stadig en drøm og en ambition om at spille fodbold på højeste niveau for den her klub, så jeg glæder mig til at komme i gang og vise fansene, hvad jeg kan,” siger Oliver Lassen i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

Oliver Lassen har i opstarten trænet med i HB Køge, ligesom han også var med på sidste uges træningslejr på Bornholm. Han har derfor allerede lært sine nye medspillere godt at kende.

“Det er nogle super gode gutter her, og det har været nemt at falde ind. Trænerstaben er også super spændende. Jeg kender Lars (Jacobsen, red.) lidt fra vores fælles fortid i Skovshoved og jeg synes de træninger, jeg har været med i, har været fede og med masser af knald på. Så alt er godt, og jeg er bare glad for, at det nu er her, jeg skal være,” siger Oliver Lassen.

Angriberen spillede i 2017/18-sæsonen 20 kampe for HB Køge, og scorede fire mål.

Capelli Sport