Oliver Sonne tog sejren i Bip-testen

Som det hører sig til når et fodboldhold tager hul på forberedelserne frem mod en halvsæson, så sendes spillerne ud i en række fysiske tests, herunder den såkaldte bip-test. Og det skete også i HB Køge, der tirsdag tog hul på træningen frem mod den kommende sæson og hvor bip-testen var under ledelse af HB Køges fysiske træner Jonas Lindberg.

I HB Køge var det højrebacken Oliver Sonne, der tog sejren i løbetesten, mens Nicholas Marfelt, Mathias Høst, Jakob Johansson og Christian Toftdahl satte sig på de øvrige pladser i top 5.

Sejrherren Oliver Sonne var da også ganske godt tilfreds og i godt humør efter dagens træning.

“Jeg har det godt. Det er dejligt at være tilbage, og dejligt at se alle drengene. Det er dejligt at vejret også er med os, så det er en fornøjelse”, sagde han til HBKoge.dk efter bip-testen, som han naturligvis også var rigtig godt tilfreds med udfaldet af.

“Det gik godt. Jeg tog dem alle sammen, og det er altid en fornøjelse, at kunne sig til dem, at de ikke har trænet hårdt nok i ferien”, lød det med et smil fra Sonne, der også vandt bip-testen da HB Køges spillere senest blev sendt ud i den hårde løbetest. Og to sejre i træk kommer ikke af sig selv.

“Jeg sætter hjernen på standby i ferien, og har løbet nogle lange ture, og får i mellemtiden slappet godt af. Og så træner jeg bare igennem. Jeg vil altid gerne komme tilbage i bedre form end inden ferien”, slutter Sonne.

Capelli Sport