Onlinesalg til søndagens hjemmekamp er åbent med et begrænset antal

Onlinebilletter til den første hjemmebanekamp for HB Køge i NordicBet Ligaen på søndag den 1. august kl. 14.00 mod Hvidovre IF på Capelli Sport Stadion er sat til salg. Onlinebilletterne sælges til RengøringsGruppen Tribunen fra Indgang Nordicals (indgang A ved Hallen) i begrænset antal.

// Køb dit sæsonkort eller onlinebillet her //

Salg af sæsonkort/abonnement
Salget af sæsonkort er kogt igang og kan betales som en engangsbetaling, hvor hele beløbet betales med det samme, eller som noget helt nyt er muligheden for at få sæsonkort på abonnement til rabatpris. Det betyder, at man fremadrettet kan få fingrene i et sæsonkort for bare 69 kr. om måneden på et løbende abonnement for voksne.

Et sæsonkort giver adgang til alle hjemmekampe i både NordicBet Ligaen og i Gjensidige Kvindeligaen, og som noget helt nyt giver sæsonkortet også adgang til hjemmekampe i Sydbank Pokalen og Sydbank Kvindepokalen. For bare 69 kr. om måneden for voksne er man derfor sikret adgang til minimum 28 hjemmekampe på Capelli Sport Stadion i sæsonen 2021/22.

Sæsonkortet er som udgangspunkt 100 % digitalt, og skal i indgangen fremvises og scannes på indehaverens smartphone (husk at logge ind via din smartphone for at få dit kort elektronisk ned på mobilen). Man kan dog tilkøbe et fysisk sæsonkort, der vil blive udleveret på Capelli Sport Stadion ved de første hjemmekampe.

Coronarestriktioner – Vigtig information
Med et sæsonkort er man sikret adgang til HB Køges hjemmekampe under de nuværende restriktioner med nedsat stadionkapacitet.

På grund af de nuværende coronarestriktioner gælder sæsonkortet i august måned udelukkende til siddepladserne på den østlige langside, mobiltribunen og området ud mod Ringvejen. Men som udgangspunkt vil der fra og med 1. september være mulighed for fri placering på Capelli Sport Stadion.

// Køb dit sæsonkort eller onlinebillet her //

 

PRISER

Sæsonkort og abonnement

Voksen (18 år +): 995,- årligt // 69,- månedligt

Pensionist: 695,- årligt // 49,- månedligt

Junior (3-17 år): 395,- årligt // 29,- månedligt

Børn (0-2 år): Gratis

 

Billetpriser (herre- og kvindekampe i nationale turneringer)

Voksen (18 år +): 80,- online // 100,- i løssalg på stadion

Pensionist: 60,- online // 80,- i løssalg på stadion

Junior (3-17 år): 40,- online // 60,- i løssalg på stadion

Børn (0-2 år): Gratis

Capelli Sport