Oskar Snorre forlader HB Køge

Oskar Snorre forlader HB Køge og fortsætter i stedet karrieren i Superligaen hos Randers FC, når hans nuværende kontrakt udløber til sommer.

Keeperen kom til klubben fra Lyngby Boldklub i sommeren 2020 og står i skrivende stund noteret for 92 kampe for svanerne.

Snorre debuterede i HB Køge-trøjen i pokalkampen mod Bispebjerg BK d. 9. september 2020, som blev vundet med 4-0 og har indtil nu opnået i alt 24 clean sheets i sin tid i klubben.

”Oskar kom til HB Køge som en ung spiller, der manglede et sted at bevise sig. Det har han gjort her, og vi synes, han med en masse gode præstationer har betalt tilbage på den tillid, vi har vist ham. Vi ønsker ham alt det bedste fremover i karrieren,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

”Det er en ambivalent følelse for mig. Jeg er glad for udsigten til at skulle tage det næste skridt i min karriere, men jeg er også ærgerlig over at skulle forlade en klub, der har været rigtig god for mig. Da jeg kom til for tre år siden, blev der stolet på mig selvom jeg ikke rigtigt var en seniormålmand endnu. HB Køge gav mig chancen og tilliden, og det skal klubben, trænerne, ledelsen og mine holdkammerater gennem årene have tak for,” siger Oskar Snorre.

Der mangler stadig to kampe af NordicBet Liga-sæsonen for Oskar Snorre og HB Køge – den sidste spilles på hjemmebane imod Fremad Amager d. 2. juni, hvor der vil blive sagt behørigt farvel til Oskar Snorre på Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport