Oskar Snorre: “Kurven går opad”

Det blev til et nederlag på 0-1 til Helsingør igår for HB Køge på Capelli Sport Stadion. I en kamp hvor HB Køge især i anden halvleg viste gode takter mod et hold, der pt. indtager en delt førsteplads i NordicBet Ligaen. En af de spillere, der havde en hovedrolle igår, var målmand Oskar Snorre:

“Jeg synes faktisk, at vi spiller en god kamp og jeg er mest positiv ovenpå kampen igår. Det er ingen hemmelighed, at vi er hårdt ramt af skader, så det var en svær kamp, men dem som spillede igår gjorde virkelig god figur. Vi spiller mod et af ligaens bedste mandskaber, og det lignede det ikke igår, særlig i anden halvleg. Det er vores fortjeneste, så det skal vi tage med videre”, sagde keeper Oskar Snorre.

Oskar Snorre kom i centrum igår, da der i slutningen af første halvleg blev dømt et straffespark til Helsingør. Et straffespark som keeper Oskar Snorre reddede med en flot redning helt ned vede stolpen.

“Jeg er glad for, at jeg holde os inde i kampen på straffesparket, så det kunne blive spændende til sidst. Jeg kender jo Liam, og han er en god ven, så det er selvfølgelig ekstra godt, at jeg tog de straffespark. Dog ærgerligt at det ikke førte til point for os”, sagde Snorre om sin straffesparksredning.

Det er ikke første gang, at Oskar Snorre redder et straffespark i HB Køge. Faktisk har han reddet fem ud af ti straffespark i hans tid i HB Køge. Snorre sætter her nogle ord på det:

“Det er jo, hvad der opstår i momentet. Det er jo en form for skakspil, hvor man vender de forskellige scenarier. Kigger spilleren i øjnene, ser på tilløbet og gætter på, hvor han tror, at jeg kaster mig. Mange faktorer, der i sidste ende kommer ned til ens intuition. Derudover skal der også gives ros til Heidi, vores målmandstræner, hvor vi i fællesskab snakker om, hvor vi tror spilleren sparker. Så ros til hende.”

Allerede på søndag skal HB Køge igen i aktion i NordicBet Ligaen, når Vendsyssel gæster Capelli Sport Stadion kl. 13.30 – billetter til kampen kan købes her. Det er en kamp som Snorre håber giver tre point:

“Jeg ser frem til tre point. Nu vil vi vinde – det vil vi hver gang – men nu trænger det sig på. Jeg tror på, at vi tager de positive takter fra de to opgør mod Helsingør med videre. Kurven går opad og det var en fin præstation igår, så jeg tror på, at hvis vi rammer dagen, så tager vi de tre point på søndag”

Capelli Sport