Overby: Meget klar til en speciel kamp

På søndag går turen til Vendsyssel, hvor Superliganedrykkerne byder indenfor til et brag af en kamp, hvor to hold med masser af energi og optur mødes. Vendsyssel fik nemlig – ikke ulig HB Køge – en ærgerlig sæsonstart, der var langt fra ønsket.

Det bliver også en retur for Christian Overby, der i seks år spillede for vendelboerne, og som skal tilbage til sin gamle hjemmebane. Og det for første gang siden han fejrede oprykning til Superligaen med Vendsyssel for to år siden:

– Jeg er meget klar til den kamp. Og får jeg chancen fra start, så skal jeg nok bidrage med det, jeg kan. For mig bliver det selvfølgelig også en speciel størrelse, fordi jeg kommer tilbage til Vendsyssel og sidst jeg var der, rykkede jeg op i Superligaen. Så det glæder jeg mig specielt meget til – og så håber jeg klart, at vi tager tre point med hjem, siger Christian Overby.

– Jeg synes, at vores udvikling gennem sæsonen har været fantastisk. Den udvikling der er sket spiller for spiller – men også for os som hold, hvor vi starter skidt og mangler måske det kollektive – formår vi at få samlet op. Man kan se, at vi er ubesejret i syv kampe og det vidner også om styrke som hold. Vi har også været bagud og er kommet tilbage og fået uafgjort eller vundet. Så der er klart noget kvalitet og styrke i holdet, som vi skal udvikle og forbedre.

– Vendsyssel kom ligesom os også skidt i gang, men har formået at få det vendt og har præsteret fint i turneringen nu. Så det er to hold med momentum og tro på tingene, der mødes på søndag. Så det bliver en jævnbyrdig kamp, ligesom alle kampe er efterhånden. Derfor handler det om at være skarp på dagen – for dem, der vil det mest trækker sig som regel sejrrigt ud af de opgør, slutter Christian Overby.

Capelli Sport