Overby om sidste kamp: Fed kamp at slutte af på

Lørdag sagde HB Køge farvel til en lang række personligheder og store profiler, da sæsonens sidste kamp blev spillet på Capelli Sport Stadion. Udover anfører Martin Vingaard og forsvarsklippen Jean Claude Bozga sagde også fanfavoritten Christian Overby farvel. Efter to i blåt og sort blev det allerede i vinters meldt ud, at Overby efter sæsonens afslutning ville stoppe i HB Køge.

Læs også: Christian Overby stopper til sommer

Og i bogstaveligste forstand kæmpede og fightede backen alt hvad krop og lemmer kunne holde til indtil det allersidste slutfløjt. Det blev dog også nødvendigt i en kamp, hvor der ikke manglede noget til underholdningen.

“Det er fedt at få lov til at slutte af med en kamp, der indeholder det hele: Selvmål, mål, at komme bagud, fight, moral, der bliver gået til den og givet og taget. Selvfølgelig er det vemodigt, men når man kan slutte i 1. Division med en uafgjort og har spillet alle pladser i marken, så er det fantastisk. Vi havde jo gerne taget alle tre point, men sådan set over hele kampen, var det fortjent, at det blev uafgjort”, siger Christian Overby.

Læs også: Overby: At være en del af HB Køge har betydet meget

Som en af de bærerende kræfter både på og udenfor banen har Overby med sin erfaring og rutine hjulpet de unge talenter og konstant gjort hvad han kunne for at hjælpe holdet på vej. Derfor har han også været med til at se en udvikling i de unge spillere, som i særdeleshed de sidste par uger har foldet sig ud.

Endnu en flot hilsen fra fansene til Overby i hans sidste kamp for HB Køge

“Der er masser af potentiale i truppen. Det har vi ikke fået fuldt ud forløst endnu, men det er godt på vej. Så jeg glæder mig uden tvivl til at følge HB Køge efter sommeren i 1. Division. Det bliver en fornøjelse”, fortæller Overby og fortsætter om den klubbens seneste udvikling,

“Det har været et skifte fra Herfølge og her til Køge. Masser af nybyg, stadion, omklædning i barakker, så på den måde har vi prøvet lidt af det hele, men vi har løst det og er kommet tættere på hinanden som gruppe. Holdet har på mange måder bevæget sig i den rigtige retning og jeg glæder mig helt vildt til at følge den fortsatte udvikling i HB Køge”.

Og inden han forlader Capelli Sport Stadion for sidste gang for at gå i omklædningsrummet og tage et velfortjent bad, der skal skylle sveden af panden og rense hovedet, lover han også, at det ikke er det sidste, vi får at se til humørbomben i Køge.

“Selvfølgelig kommer jeg da forbi stadion og ser holdet spille – hvis jeg altså må komme ind, haha”, slutter Christian Overby karakteristisk grinende af.

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport