Påskekampe med sjov for de mindste og vilde tilbud

To gange i påsken byder HB Køge på bold og underholdning!

Fredag klokken 15.00 tager klubbens Gjensidige Kvindeliga-hold imod Kolding IF og det bliver med masser af påskesjov for børn, mens der henover hele påsken er linet skarpe priser op på påskegule HB Køge-trøjer.

Påskeæggejagt
I pausen af fredagens Kvindeliga-kamp vil der være påskeæggejagt for alle børn og barnline sjæle. Vores maskot Svante har brug for hjælp til at få fundet sine æg, og han lover at belønne alle, der hjælper med at finde dem, med søde påskesager. Deltagerne mødes ved SvaneShoppen når der er fløjtet til pause i kampen, hvorefter æggejagtens start går.

Tredjetrøje til gul pris
I anledning af påsken har vi smidt prisen på vores påskegule tredjetrøje ned på et uhørt niveau! Vi giver 40% rabat på trøjen, der hylder vores moderklub, Herfølge Boldklub. Det betyder, at prisen for voksenstørrelser sættes ned fra 499,- til 300,- og for børnestørrelser fra 399,- til 240,- DKK. Tilbudsprisen gælder fra fredag til og med mandag både i vores onlineshop og vores fysiske butik SvaneShoppen på Capelli Sport Stadion.

KØB KVINDEMODELLEN HER
KØB HERREMODELLEN HER

Ansigtsmaling
Til begge kampe vil det være muligt at blive tegnet og malet i HB Køges blå-sorte farver på ansigt og arme. Spillerne elsker at mærke tilskuernes opbakning i alle former – og det er helt gratis for dig, at vise dem din støtte med ansigtsmalingen. Det foregår ved SvaneShoppen inden kampstart.

Der er kampstart på Kvindeliga-opgøret mod Kolding IF klokken 15.00 langfredag, men NordicBet Liga-opgøret 2. påskedag også fløjtes i gang 15.00. Billetter til kampene kan købes her.

Capelli Sport