Peer Lisdorf: En dag hvor alt lykkedes

Det var naturligvis en meget glad cheftræner Peer Lisdorf, der efter den imponerende indsats mod Gjensidige Kvindeligas suveræne førerhold Brøndby IF kunne gøre status for en dag, der går over i HB Køges historie som en af de største kampe i nyere tid. I hvert fald i den tid, hvor klubben har haft kvindefodbold på programmet.

”Jamen, det var ganske enkelt suverænt det pigerne præsterede. Spillerne fulgte til punkt og prikke det vi har forberedt og aftalt i ugen op til kampen. Vi sad på Brøndby IF straks fra kampens start, spillerne havde ”ild i øjnene”, forsvaret lukkede godt af og gav kun få Brøndby IF-chancer væk. Midtbanen sled og slæbte og gav aldrig modstanderen ro til at bygge noget brugbart op, og i forreste række var Cyra, Maddie og Makenzy en evig kilde til uro for Brøndbys bageste bastioner. Vores omstillinger lykkedes til fulde – og så scorede vi jo fem fremragende mål. Kort sagt var det en dag, hvor alting lykkedes”, sagde Peer Lisdorf.

Peer Lisdorf roser i samme åndedrag publikum på Capelli Sport Stadion, der gennem alle kampens 90 minutter levede med og bakkede hjemmeholdet frem til den store triumf.

”Det er mega fedt som publikum lever med. Fantastisk med den stemning der findes her, ikke kun til denne kamp, men til alle de hjemmekampe vi har spillet siden vi kom i gang igjen efter Corona nedlukningen i juli måned. Et dejligt publikum – som virkelig bringer energi ned til spillerne på banen. Sjældent at jeg har oplevet noget lignende”, sagde en glad HB Køge-træner.

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Brøndbyernes IF

Søndag den 11. oktober kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport