Peer Lisdorf før fjerde “finale”: “Stor selvtillid”

HB Køge Kvindeelite har taget tre sejre af tre mulige i kvalifikationsspillet om en plads i Gjensidige Ligaen, og holdet topper dermed rækken med maksimumpoint og en målscore på 8-0. Lørdag eftermiddag kan oprykningen blive sikret, når HB Køge på udebane møder B.93. Senest vandt HB Køge i midtugen 2-0 på udebane mod Odense Q, der altså er treer i tabellen.

“Vi pressede Odense Q højt på banen og dominerede med bolden. Vi viste gode kombinationer i mellemrummene og udnyttede bagrummet med vores hurtige spillere når det var muligt”, fortæller holdets cheftræner Peer Lisdorf til HBKoge.dk, som fra sidelinjen altså igen kunne se et stærkt spillende HB Køge-mandskab, som med yderligere skarphed kunne have vundet større.

Lørdag eftermiddag spiller HB Køge på udebane mod B.93, og en sejr i den kamp vil sikre oprykningen. Torsdag aften trænede HB Køge Kvindeelite for sidste gang inden kampen, og her var der fokus på restitution, restforsvar og standardsituationer inden lørdagens spændende, og måske afgørende kamp på Østerbro.

B.93 vandt i efteråret 1. Divisions østpulje, så det er en vanskelig modstander, der venter i lørdagens kamp.

“De er på trods af svingende resultater i de første kampe et stærkt hold, som vi skal have respekt for. B.93 har desuden to dygtige U19-landsholdsspillere på holdet. De er et hold, som består af unge spillere, som har spilet sammen i en del år. De er gode med bolden, og har en dygtig højrekant, som vi skal lukke ned”, fortæller Peer Lisdorf og fortsætter:

“Vi har med det gode spil og flotte resultater fået opbygget en god tro på egne evner både individuelt og som hold. Det gør, at vi går ind til kampen med stor selvtillid og tro på, at vi kan vinde”, understreger Peer Lisdorf.

En sejr over B.93 vil definitivt sikre HB Køge en plads i landets bedre række, men HB Køge rykker også op i Gjensidige Kvindeligaen uanset resultatet, hvis Odense Q sætter point til i deres kamp mod AaB, der ligesom HB Køge har maksimumpoint efter de første tre kvalifikationskampe.

Lørdagens kamp mod B.93 bliver desværre ikke livestreamet, men kampen kan følges som liveupdate på Twitter.

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation

B.93 – HB Køge

Lørdag den 20. juni kl. 14.00

Kunst, B.93 (Ved Sporsløjfen 10, 2100 København Ø.)

 

 

Capelli Sport