Peer Lisdorf før KoldingQ: Et ungt hold med stor rutine

I lørdagens kamp endte en god, men lige, fight desværre med et knebent 0-1-nederlag i Brøndby.
I kampens første fem minutter pressede vi Brøndbyernes IF godt og højt på banen, men herefter lagde de et godt pres på os i et højt tempo, som vi ikke har prøvet før. Alligevel holder vi dem fra store chancer og slutter egentlig første halvleg bedst af med god variation i vores opspil og gennembrud. Kampens største chance tilfalder dog os i det tiende minut efter en god omstilling.  Spillerne fik i Brøndby-kamp vist, at vi godt kan spille lige op med de bedste og det giver os en tro på, at der nok skal vente flere sejre i ligaen fremover.

Men jeg kender også spillerne godt nok til at vide, at de er skuffet over ikke at få det point, som vi havde fortjent. Det er holdets første nederlag i kalenderåret 2020 og før eller siden vidste vi, at det nok skulle komme. Derfor har vi også snakket om, at når modgangen sker, skal vi holde hovedet højt og tro på os selv. Derfor er jeg sikker på, at spillerne er ovenpå igen og klar til kamp onsdag.

Mandag og tirsdag aften venter der træning med fokus på det taktiske og standardsituationer, inden vores næste hjemmekamp onsdag aften kl. 19.00, hvor vi tager imod KoldingQ.

KoldingQ er et hold, vi ikke har spillet mod før. De kommer fra to lige opgør med Brøndbyernes IF og FC Thy/Thisted Q, hvor det dog er blevet til knebne et-måls-nederlag i begge kampe. KoldingQ har flere spillere, som har været med på holdet i Gjensidige Kvindeligaen gennem flere sæsoner og det er derfor en modstander med stor rutine – trods deres unge alder. Derfor er det et hold, som vi skal have respekt for og vi skal spille op til vores allerbedste for at hive en sejr i land.

Vi glæder os til at tage imod vores positive publikum og vil gøre alt for at give jer god underholdning og en sejr.

Bedste fodbold hilsner Peer Lisdorf

 

Gjensidige Kvindeliga-kamp

HB Køge – KoldingQ

Onsdag den 19. august kl. 19.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport