Peer Lisdorf: Skal være aggressive og spilstyrende

Klubbens første Gjensidige Liga kamp skal spilles nu på søndag den 9. august på Capelli stadion i Køge

Vi har en god trup, som har udviklet sig siden vores flotte oprykning i foråret. Den er blevet finpudset og der er sket nogle udskiftninger med en blanding af unge talenter og erfarne spillere.
Vi har spillet træningskampe med FC Nordsjælland (1-1) og B.93 (3-0), hvor vi har haft mulighed for at træne vores defensive organisation med højt og lavt pres, opspil forbi modstanderens første pres samt gennembrud og afslutninger. Det har givet os mulighed for at se hvad spillerne kan præstere, fysisk, teknisk og taktisk samt hvem der ser mentalt stærke ud i vores trup.

Modstanderen er AaB, som vi kender fra forårets Kvalifikationsliga, hvor de blev nummer to og sammen med os rykkede de op i den bedste række. De har et ungt hold med en rigtig god og hurtigt offensiv. De har altid god energi og er fysisk stærke. De er godt organiseret og gode i omstillingerne, hvor de har nogle hurtige angriber, som vi skal være opmærksom på.

Vi havde to hjemmekampe i foråret med fantastisk opbakning fra tilskuerepladserne, hvorfor vi glæder os til at se jer tilskuere igen på søndag, hvor vi vil vise os frem, som det aggressive og spilstyrende hold vi ønsker at være i HB Køge.

Viljen til at løbe, samt råstyrke i nærkampe har altid stor betydning i den første kamp, især med det varme vejr, som vi får på søndag.

Velkommen og rigtig god kamp.

Bedste fodbold hilsner,
Cheftræner Peer Lisdorf

 

Gjensidige Kvindeliga-kamp

HB Køge – AaB

Søndag den 9. august kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport